2789
عنوان

جهاز خریدن

66 بازدید | 7 پست

از چه چیزیایی شروع کنم

بعد بنطرتون چیزیایی مثل سرخکن ارام پز چرخ خیاطی  این برقیا لازمه؟

میخام به جای اینا طلا بخرم بعد تو جهازم کمه اشکالی نداره؟چی بگم به مادرشوهرم هی میگه سرخکنتو اینجوری بردار اونو اونجوری بردار

بستگی به خودت داره من سرخ کن که ندارم ولی آبمیوه گیری اینا که زیاد استفاده نمیشه اگه خواستی یه یه غذاساز بگیری خوبه به حرف مادرشوهرتم اهمیت نده چرخ خیاطی هم به نظرم زیاد به کار نمیاد یعنی من که استفاده نمیکنم 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره من سرخ کن که ندارم ولی آبمیوه گیری اینا که زیاد استفاده نمیشه اگه خواستی یه یه غذ ...

میخام به جای اینا که به کارم نمیاد یه تیکه طلا بگیرم شب جا خالی مادرم اینا بهم بدن خونمم کوچیکه این چیزارو نمیتونم جا بدم ولی میترسم هی بگن جهازش کم بود

درمورد جهازت با خانواده شوهر اصلا صحبت نکن

حتی وقتی اوردی قشنگ تو کابینتت بچین تا نبینن و روزای اول سرد باهاشون باش تا نیان چک کنن چیا داری

بعدم یه توستر بردار سرخ کن و ارام پز و چرخ گوشت و اینا لازم نیس چرخ خیاطیم اگه لازمت نمیشه نگیر فوقش یه درزی میبری خونه مادرت میدوزی والا

طلا بگیری هم که اقای همسر سر یه سال میبره میفروشه خانواده اش میگن بفروش که فلان چیزو بگیری 

طلا گرفتیم همه رو به چشمشون نکن

من تکپوش گرفتم به چشمشون نکردم ولی بقیه چیزها رو فروختن که خونه بگیرین

و جهازمم بردم چیدم اشپزخونه بعد گفتم داخل کابینتها کنم بهتره کسی هم نتونست بیاد داخل رو باز کنه چون سرد رفتار میکردم تا میخواستن برن اشپزخونه گفتم آب میخواین و منم دنبالشون بودم 

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

میخام به جای اینا که به کارم نمیاد یه تیکه طلا بگیرم شب جا خالی مادرم اینا بهم بدن خونمم کوچیکه این ...

ببین تو هر کار کنی میگن جهاز دختر فلانیمون اینا رو داشت

ریز ریز های خونه به چشم نمیاد 

خواستی مثلا تلویزیون بجای اون چیزها تو بخر  اونم که گردن پسره پس بیخیال 

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

میخام به جای اینا که به کارم نمیاد یه تیکه طلا بگیرم شب جا خالی مادرم اینا بهم بدن خونمم کوچیکه این ...

والا اگر مادرشوهرت اینا بی چشم و رو باشند هرچی هم ببری آخرش بی منت میکنن ببین تو شهر ما رسمه همه چیز و داماد باید بگیره درحالی که شوهر من کلا چهار پنج تیکه بیشتر نگرفت بقیشو مامانم اینا گرفتن البته من چیزایی مثل آبمیوه گیری اینارو بعد عروسیمون شوهرم گرفت بعد بقیه تو پاتختیمون می‌گفتن عروست چقدر زیاد جهاز آورده مادر شوهرم برگشت گفت مگه چیکار کردن هنر کردن وام پسرعمو برداشتن جهاز گرفتن درحالی وام مال من بود ضامنشم بابام خودش بود شوهرم وامشو خودش برداشته بود کلا به حرف خانواده شوهر نباید اهمیت بدی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اول وسایل ضروری و بزرگ رو بگیر مثل لباس شویی و سرویس خواب و...بعدش برو سراغ وسایل کوچیک اینم بگم وسایلتو براساس خونت بخر اگه خونت خیلی بزرگ نیس الکی شلوغش نکن بعد عروسی هم خرد خرد برای خونه خرید می کنید...اصلا هم نظر خوانده شوهرتو نپرس و اجازه دخالت نده..

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.