اول تابه رو بزار روی گاز تا داغ داغ بشه اینجوری که وقتی یک قطره آب بندازی داخل تابه، قطره آب اینور اونور بره و سریع بخار نشه.
وقتی اینقدر داغ شد روغن سرخ کردنی در حد یکی دو قاشق روغن سرخ کردنی بریز و بازم تابه روی حرارت باشه و اونقدر داغ تا روغن دود کنه. وقتی دود کرد روغن رو کامل با دستمال پاک کن. دیگه تابه ات آماده است. مجدد روغن بریز و غذاتو سرخ کن. خودم دیروز با همین روش توی تابه استیل کتلت سرخ کردم. آها یه چیز دیگه اینکه وقتی شامی رو گذاشتی هی حرکتش نده. صبر کن یه طرفش کامل سرخ شه، بعد آروم برگردنش