آدم این آهنگ چهل شب دیگه تابه محرم مونده رومیشنوه بی تاب ترمیشه
خدایی محرم حس وحالش خیلی قشنگ وعجیبه
روضه، هیئت های باشکوهی که برگزارمیشه
دلم یهویی هوایی شدهیچ وقت اینطوری نبودم🥲😅
❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه عزا رو بیشتر دوست داریم ما ایرانیا. کجاش خوبه قتل و زجه کشی بوده آدم دلش میگیره
اصلاربطی نداره اصلا، من اون حس معنوی که با روح آدم بازی میکنه رومیگم برای من عزانیست یه حس آرامشه نمیدونم چجوری بگم چون من زیاد اطلاعی ندارم وخیلی خیلی مذهبی نیستم ولی خب برام حس قشنگیه
❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
ولی من اصلا محرم دلم میگیره دلتنگی میگیرم حالم بد میشه همه جا نوح خوانی و سیاه پوشا تنگی نفس میگیرم
امیدوارم احوالاتت تغییرپیداکنه بانو
من برعکسم اصلا خوشحال نمیشم از اومدنش ، دلم میگیره ، دوماه عزاداری و ….از ماه های قمری ماه شعبان و ر ...
چی بگممم امیدوارم امسال برات متفاوت باشه منم رمضان ومحرم🥲