2777
2789
عنوان

خط ضعیف در بی بی چک

104 بازدید | 11 پست

سه ماهه که عقب انداختم توماه اول و اواسط ماه دوم دوبار ازمایش خون دادم منفی بود ولی بی بی چکام همه هاله ضعیف داره یه سری علاعمم دارم مثل دردپهلودررپریودی سردرد سرگیجه نفخ تکرر مدفوع شل و سفت و ترشحات ابی ک الان زیادشده 

شماهم داخل این بی بی چک هاله ضعیف رومیتونیدببینید؟ایاامکان بارداری هست؟هفته بعدم میرم سونوگرافی شاید اگربچه ای بود باسونومشخص بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور ممکنه ازمایش خون منفی باشه یه ازمایشگاه دیگه برو ازمایش بتا بده

رفتم بازم منفی شد ولی چون یکی ازاشناهامونم این شرایطو داشت خیلی دیرفهمیدمنم میگم نکنه دیربفهمم 

همون اول کاری ک عقب انداختم دیروز

نفهمیدم 

یعنی شما سه ماه پریود نشدی

تو این سه ماه دو بار ازمایش دادی با فاصله هر دو بار منفی شده

و تو این سه ماه از اول که عقب زدین یعنی دو ماه پیش تا الان چند بار بی بی زدین و همه هاله خیلی ضعیف دارن

درست متوجه شدم؟؟؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چرا داری خودت رو گول می زنی

اگه شما باردار بودی باید به مرور زمان خط بی بی رو به پرنگی می رفت و تا الان کاملا واضح دو تا خط پر رنگ میشد 

ازمایش هم باید عددش رو به بالا می رفت

علایم هم از استرس و فکر و خیالت هست

سونو بده ببین مشکل چیه

هاله سفید و کمرنگ ممکنه از کیست باشه

شما اگه بچه می خوای نباید بدنت رو بی خیال بشه که

باید سر موعدت پریود باشی تا بفهمی بونت سالمه

سونو بده شاید کیست داری یا تنبلی

اگه باردار بودی الان باید سونو ان تی می رفتی و کاملا بچه بزرگ مشخص بود 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چرا داری خودت رو گول می زنیاگه شما باردار بودی باید به مرور زمان خط بی بی رو به پرنگی می رفت و ...

اینم حرفیه توهم بارداری باعث شده رودیوارم ادم هاله ببینه😂

هاله رومیتونیدببینیدونظربدید

متاسفم این منفیه 

یه دکتر برو وقتی از موعدت این همه مدت گذشته

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بیشتر ببینید