2777
2789
عنوان

لباس عروس واسم نگرفتن

354 بازدید | 20 پست

یه سال پیش که ازدواج کردم دست شوهرم تنگ بود وضع خانواده اش عالی

لباس عروسو تنهایی با گریه اجاره کردم

خرید عروسی برام نکردن

عروسی الکی گرفتن

حالا برادر شوهرم داره ازدواج میکنه برای این خیلی خرج میکنن دارم هر لحظه گریه میکنم عقده برام مونده

حامله ام حالم بد میشه

تبعیض خیلی بده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا زندگی و سخت میگیری 

گذشت تموم شد رفت 

با حسرت نه چیزی درست میشه نه تغییر میکنه

الان اینطوری از حاملگیتم لذت نمیبری باعث میشی بچه اذیت شه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین داری خودت و بچت رو اذیت میکنی وگرنه که چیزی عوض نمیشه . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من جات بودم پسرشون رو برمیداشتم تقدیم شون میکردم کات بای حوصله دارین مگه آدم چند بار زندگی می‌کنه که بخواد با همچین آدم های هم دم خور بشه

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

من جات بودم پسرشون رو برمیداشتم تقدیم شون میکردم کات بای حوصله دارین مگه آدم چند بار زندگی می‌کنه که ...

الان فهمیدی گفت حاملم؟شایدشوهرش خوبه خانوادش خوب نیستن_یک کات وطلاق یادگرفتین مثل دکتر عمومیا براهمه نسخه میکنین۰

واس چیزی ک گذشته داری غصه میخوری ؟؟ ولش کن حیف اون بچه نیس ک بخواد گریه های مامانش اذیتش کنه ؟ ب گوز سر صب نی نی ت بگیر .‌ ان شالله خدا انقد بده بهتون تو خوشبختی خودتون غوطه ور بشین ن توی خوشبختی ظاهری زندگی دیگران

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
2790
2778
2791
2779
2792