2777
2789
عنوان

🤣😂ناموصا خونه بابا چقدر خوبه

218 بازدید | 13 پست

🤣🤣میتونی بخوابی تا ظهر مامان غذا درست میکنه تمیز کاری می‌کنه تو پامیشی ی غذا می‌خوری بعد طرفا نهار فقط میشوری و دوتا موجود به اسم مامان بابا هستن هی قربونش صدقت میرن نازتو میکشن تو ناز می‌کنی براشون😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا خونه شوهررررر وووویییییی کاملا برعکس تمام اینها داخل خونه باباستتتتتت😭😭😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله من خونه بابام این چیزا ندیدم.... همش کار کردم.... برعکس تو ام الان خونه خودم مرفه هسم تا اونجا

ای خدا ، 😂😂نه ما برعکس منو اجیمو بزارن طلاق میگیریم میایم میشینیم خونه آنقدر این دوتا بشر خوبن

ای خدا ، 😂😂نه ما برعکس منو اجیمو بزارن طلاق میگیریم میایم میشینیم خونه آنقدر این دوتا بشر خوبن

خوشبحالت دیگ..... ولی خب خونه شوهر خوب باشه بهتره چون ادم میچسبه ب زندگیش ب نظرم.... ب شخص دیگ ای وابسته نیس

دقیقا منو اجیم هم همینطور الان من خودم فعلا عقدم ولی اجیم هروقت میاد هی میگه من نمیخاااااام برمممممممم 🤣🤣😂😂😂مامانم بزور میفرستش بره 🤣🤣😂😂😂😂مطمئنم خودمم همینم بعد ازدواج 

عزیزم الان همه میان از بدبختی هاشون تو خونه پدر میگن چون همه مادرای ایرانی اینی ک گفتی نیستن ب محض اینکه دخترشون ۱۳ ساله بشه ازش انتظار دارن همش کار بکنه کارای خونه رو کامل بکنه و حتی ی آشپزی هم ک می‌کنه مادره کلی منت میزاره 

مادر من خودش عین خیالش نبود مارو تنبل و تن پرور بار آورد بعد همش ازمون گله داره ک چرا براش کار نمی‌کنیم خو باید عادتمون میدادی تو که معتقدی بچه کارگر آدمه 

من الانم متاهلم میرم اونجا همیشه خونشون بهم ریخته و کثیفه انتظار داره من برم باید براش کار کنم منم چون هم تنبلم هم مادرم قدر نشناسه دست ب سیاه سیاهو سفید نمی‌زنم خواهر وسطیمم ب زور کار می‌کنه اما کوچیکه همش کار می‌کنه طفلی بازم خونه رو کثیف می‌کنن درجا بعد قدرشم نمیدونه مامانم زبونی تشکر می‌کنه اما اگه خواهرم با داداشم بحثش بشه کله خواهرمو می‌کنه حتی اگه حق باهاش باشه من چرا باید برا چنین مادری کلفتی کنم؟

خوشبحالت دیگ..... ولی خب خونه شوهر خوب باشه بهتره چون ادم میچسبه ب زندگیش ب نظرم.... ب شخص دیگ ای وا ...

شوهرامون خداییش انقدر مظلوم و خوبن هم شوهر من هم اجیم واقعااااا مظلوم و زحمت‌کش و غیرتی و چشم و دل پاکن و عاشق همسراشون ولی خوب این مامان بابام از شوهرامون زدن جلو 😂😂😂❤️

شوهرامون خداییش انقدر مظلوم و خوبن هم شوهر من هم اجیم واقعااااا مظلوم و زحمت‌کش و غیرتی و چشم و دل پ ...

خدارو شکر کن همچین خانواده هایی نصیبت شده

انشالله همیشه خوووش باشین و آب تو دلت تکون نخوره.... 

برای حاجت دل منم یه صلوات بفرس

عزیزم الان همه میان از بدبختی هاشون تو خونه پدر میگن چون همه مادرای ایرانی اینی ک گفتی نیستن ب محض ا ...

درست میگید گلم خوب من این چیزارو راجب شما که نمیدونم من هرچی داخل زندگی خودمه پدر مادر خودمه اومدم گفتم از این موضوعات شما خبر نداشتم که ❤️

خدارو شکر کن همچین خانواده هایی نصیبت شدهانشالله همیشه خوووش باشین و آب تو دلت تکون نخوره.... برای ح ...

سلامت باشی گلم ممنون همچنین برای خودتون، فرستادم عزیزم انشالله حاجت روا بشی