2777
2789
عنوان

همسرم خونه خریده هیچ ذوقی ندارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میگید عجیبه برای خودمم بعد یه سختی بزرگ به این نگرش رسیدم یه مسیر خیلی سخت رو طی کردم

اره روحت قوی تر و بزرگ تر شده برای همینه فکر کنم 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
نمیدونم شاید

ما هم این برنامه رو می‌بینیم و خیلی هم رومون تاثیر داشته همینجا هم زندگی می‌کنیم ولی اینطوری نشدیم  

شما مطمئنی که مشکلی مثل افسردگی ندارید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بله که تاثیراتشه کلا تویه ایران دارن آموزش میدن که حتی از بو کردن یه گل هم لذت نبری

یه عده هم مثل شما منتظرن یکی یه چیزی بگه تا بگن ایران فلان ایران بهمان و قوز رو به شقیقه ربط بدن.

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

خب درست 

ولی چرا از دید مثبت نگاه نمیکنی؟ 

تو این دنیایی کم قراره عمر کوتاه کنیم 

کیف دنیا رو نکنیم؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ادمی که ذوق وشوق نداشته باشه یه ادم دلمرده اس اصل زندگی اینه شادوسرزنده باشی 💚🌱🌱🌱

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩