2789
عنوان

ادبیات دیروز🥱🥲🥺

163 بازدید | 13 پست

کل ذهنم پیش ادبیاته هیچی هم نخوندم تمرکزم سمت بهداشت نمیره

جوابارو هنوز منتشر نکردن 

بچه هاا اون کلمه درد که میشه جوابش عشق درد دل بنویسی قبول می کنن بنظرتون؟؟ 

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

خب سوال هم درد دل میگفت حالا سوال های مفهومی خیلی به مصحح ربط داره امیدوارم درست بگیرن

اکثر اشتباه های من قسمت ارایه بود

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم قبول نمیکنن

استاد خودمون گفت چون نیرو ندارن مصحح دبیر راهنمایی هم میارن که بهمون کمک کنن

اونا دقیق طبق بارم اصلاح میکنن و اگه همونو ننوشته باشیم نمره نمیده

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

نه عزیزم قبول نمیکنناستاد خودمون گفت چون نیرو ندارن مصحح دبیر راهنمایی هم میارن که بهمون کمک کنناونا ...

نه این مدلی نیست اگه جواب درست باشه خصوصا توی قسمت مفهوم و معنی باید نمره رو بدن 

و اینکه سه تا مصحح تصحیح میکنه سومین مصحح دبیر همون درس هست 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
نه این مدلی نیست اگه جواب درست باشه خصوصا توی قسمت مفهوم و معنی باید نمره رو بدن و اینکه سه تا مصحح ...

ان شاءالله ک اینطور باشه واقعا

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

نه عزیزم قبول نمیکنناستاد خودمون گفت چون نیرو ندارن مصحح دبیر راهنمایی هم میارن که بهمون کمک کنناونا ...

حالا اون یه چیز مربی باشگاه مامان من میره اصلاح ورقه برگشتم گفتم اون معلم هس از کجا میدونه چی درست هس چی غلط

نه این مدلی نیست اگه جواب درست باشه خصوصا توی قسمت مفهوم و معنی باید نمره رو بدن و اینکه سه تا مصحح ...

این درسته اره

حالا اون یه چیز مربی باشگاه مامان من میره اصلاح ورقه برگشتم گفتم اون معلم هس از کجا میدونه چی درست ه ...

یکی تو شهر ما میخندید میگفت هر برگه ای رو نمیتونم بخونم یا حوصلم نمیکشه

نمرشو نمیدم میرم سوال بعدی

تازه بخاطر تصحیح زیادش ازش تقدیر شد:)