2777
2789
عنوان

سلامت رو چطوری بخونمممممم

97 بازدید | 11 پست

من همیشه از همون ظهر امتحانات رو شروع میکردم به خوندن، دیروز خیلیییی خسته بودم به خاطر ادبیات و به خاطر همین هی انداختم عقب کار رو.

اولش کلا قرار نبود سلامت رو جدی بگیرم میخواستم فیزیک بخونم اما بنا بر دلایلی گفتم دیگه باید خوند. 

به نظرم به حجم کتاب نمیرسم، با اینکه ۸ درس اولش رو قبلا خوندم اما باز زیاده. 

پس میخواستم برم نمونه سوال فقط حل کنم از سوال های اخیر چون همون سوالات تکراری میاد، الان با یکم حل کردن درس یک احساس کردم که خیلی ناقصن و ممکنه از جاهایی بیاد که نخوندم. عین خر تو گل گیر کردم که چیکار کنم. 

اصلا بیام بر فرض کل کتاب رو بتونم تموم کنم، وقتی که بعدا یادم می‌ره و بااااااید حتما یه دور دیگه مرور بشه چه فایده ؟ 

( کلا عادت و خصلت درس من اینجوریه، یه بار بخونم هیچی یادم نمیمونع و باید حتما دوبار مرور بشه)

...

14 درسه که دو درس دو درس بهم مرتبطن

درس 13 و 14 هم خیلی راحتن 

هی دو درس دو درس بخون نمونه سوال حل کن از اخر به اول اینجوری فراموش نمیکنی 

از الان شروع کن واسه درسای ساده نیم ساعت وقت بذار درسای سخت تر یه ساعت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نمونه سوال از کجا حل میکنی ؟

نمونه سوالات نهایی سال های گذشته. 

ولی خیلی سست عمل میکنم چون حس میکنم قراره تو امتحان خارج این سوالات بیاد. 

اصلا نمی‌دونم قراره چیکار کنم. اه کاش از دیروز شروع میکردم 

...

14 درسه که دو درس دو درس بهم مرتبطندرس 13 و 14 هم خیلی راحتن هی دو درس دو درس بخون نمونه سوال حل کن ...

درسای سخت حداقل دو ساعت میکشن تا سه ساعت

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

از الان تا ساعت ۱۲ سه درس سخت بخون ۶ ۸ ۱۰ بعد تا ساعت سه چهار درس بخون از ساعت ۵ تا دوازده ۷ درس رو که راحتن از ساعت۱۲تا۲ مرور کلی کن ازچهار تا امتحان نمونه سوال حل کن خدا بخواد خودمم همین کار میکنم نترس وضعت از من بدتر نیس قلبم درد میکنه میزنه به دستم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دقیقا اصلا نیم ساعت و یک ساعت نمیشه واقعا🥲

خب چطور میخونی درس۶ تو یه ساعت جمع نمیشه

لازم نیست واو به واو حفظ کنیدش که

وقتی معلم سخت گیر داشتی جور دیگه یادت ندادن🥺💔