2777
2789

عزیزم سیپرو رو قبل نهار و شامت بخور همون روش یک چهارم گفتم مثلا بک چهارم قبل نهار یک چهارم قبل شام در کنارش کالری شماری کن از نیاز روزانت ۵۰۰تا هزارتا بیشتر بزنی چاق میشی البته سسپرو بخوری اشتهات خیلی باز میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

"برنج بهترین غذا برای لاغر شدن هست. هیچ غذایی مثل برنج حس سیری رو به آدم منتقل نمی کنه. باعث میشه چیز دیگری نخوریم" -دکتر مایک کور
فکر کنم حدیثی با این مضمون از پیامبر شنیده بودم که پادشاه غذا ها، برنج است. سال ها پیش بود.
بنده برنج مصرف می کنم. تقریبا هر روز هم مصرف می کنم. وزنم پارسال 107 کیلو بود، الان 84 کیلو هستم.
برنج یا هر غذای دیگه، بایستی به اندازه مصرف بشه. هر چیزی زیادیش بد هست.

چند تا حدیث رو بنده رعایت کردم و کمک کرد کاهش وزن داشته باشم.:
تا زمانی که گرسنه نشدی، غذا نخور
قبل از این که احساس سیری کنی از غذا دست بکش
قبل از غذا خوردن غذا رو بو کن (کمک می کنه واقعا)
آب سرد بلافاصله بعد از غذا، مثل ریختن آب سرد بر روی آتش هست (بلافاصله بعد از غذا آب بخوریم، اسید معده رقیق میشه و سرما باعث میشه معده سِر بشه)
بعد از خوردن غذا، تکه های عذا در دهن را که می توانید با زبان جمع کنید را بخورید و تکه هایی که نمی توان با زبان جمع کرد (مثلا با خلال دندان دراوردیم) را از دهن خارج کنید.
بعد از غذا، دهان خود را بشویید. (به نظر بنده، 50% علت این که بعد از غذا دوست داریم چیز شیرین یا آب بخوریم، بخاطر مزه ای هست که در دهان مانده، بعد از شست و شو، هوس شیرینی و آب از بین میره)
آب را در سه جرعه بنوشید (آب رو سعی کنی از لیوان بمکید، آن را سر نکشید. وقتی سر می کشید، هوا با آب وارد معده میشه و مشکل ایجاد می کنه)
شکم خود را قبرستان حیوانات نکنید (این که فقط گوشت بخوریم خوب نیست)
اگر کسی 40 روز بر او گذشت و گوشت نخورده بود، به حساب ما از مردم پول قرض بگیرد و گوشت بخرد
هر روز قدری گوشت بخورید
امام کاظم بر سفره ای که سبزی خوردن در آن نبود نمی نشست

همه چیز در رژیم غذایی فقط میزان پروتئین و کالری نیست. مواد معدنی نیز مهم هستند. مثلا اگر آهن خون کاهش پیدا کنه، اثرات بی حالی و کم انرژی بودن به ما دست میده با اینکه کلی کالری و پروتئین مصرف کردیم.
مثلا ما نیز داریم قند خون بدن رو تامین کنیم. یک قاشق عسل میل کنید. فردا کمی مویز مصرف کنید. روز بعدش خرما مصرف کنید و ...
هر کدام از موارد بالا، قند خون را تامین می کنند ولی اثرات مختلفی هم دارند، مثلا حدیث داریم که مویز باعث تقویت حافظه می شود.
سعی می کنم هر روز یا هر 2 روز یک بار، یک قاشق سمنو بخورم، غذای حضرت فاطمه.
بدن نیاز به جذب چربی هم داره. مثلا پوست صورت نیاز به چربی داره. یک روز گردو میل کنید. یک روز خرما را با ارده میل کنید. یک روز کمی تخمه آفتابگردان میل کنید.
از حبوبات هم غافل نشیم، مثلا عدس معدن آهن هست. خانوده ی ما هیچ وقت کمبود آهن ندارند چون ما ماهی دو بار پلو عدس می خوریم.

پیشنهاد می کنم شکر رو از زندگی خودتون حذف کنید، اینجا فرصت توضیح نیست. بسیار ضرر داره. خدای ما حکیم هست و همیشه گلوکز رو در بین فیبر حل شونده در آب یا چربی قرار داده. مثل خرما. خرما قند کمی نداره اما قند خرما لابه لای فیبر هست. در نتیجه این قند در طی 4-5 ساعت، یواش یواش آزاد می شود. اما شکر، قند خالص هست و یک دفعه تمام گلوکز وارد قند خون میشه و بدن ما رو نابود می کنه.

در آخر، ماهیچه ها مثل نون خور های بدن ما هستند. اگر بدن ما مثلا 4 کیلو ماهیچه داشته باشه، وقتی 1000 کالری غذا می خوریم. ماهیچه ها 500 کالری رو مصرف می کنند و بقیه تبدیل میشن به چربی و مثلا دور شکم ما جمع میشن. حالا اگر ورزن کنیم و ماهیچه های بدن رو بزرگ و قوی تر کنیم. حالا فرض کنیم 8 کیلو ماهیچه داریم. اوون وقت ما 1000 کالری غذا می خوریم و همه ی 1000 کالری رو ماهیچه ها مصرف می کنند و چاق نمی شیم. هرچی ماهیچه های بدن بیشتر بشه یا سوخت و ساز بدن بیشتر بشه، غذا کمتر ذخیره میشه و در نتیجه کمتر چاق می شیم.

حالا فرض کنید که ما موارد بالا رو رعایت کردیم و مصرف غذا را کنترل کردیم. قبلا ناهار 4000 کالری می خوردیم. الان 2000 کالری می خوریم. از طرف دیگه هفته ای 1 ساعت هم بدن سازی ساده کار کردیم. حالا بدن نیاز به 2500 کالری داره. غذایی که خوردیم کاملا مصرف می شه و 500 کالری که کم داره رو از چربی های بدن ما مصرف می کنه. پس لاغر می شیم.
دکتر مایک کور میگه اگر 2 ساعت مونده به وعده غذایی بعدی، (مثلا ساعت 2 قراره نهار میل کنید و الان ساعت 12 ظهر هست. ) حس گرسنگی ملایم و قابل تحمل داشتید. بدونید که دارید وزن کم می کنید. البته نه گرسنگی دیوانه وار که اصلا قابل تحمل نیست.