2777
2789
عنوان

مادر شوهر

293 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان خوبین ان شاالله 

من یه هم عروس دارم که اوایل ازدواجمون اخلاقش خوب بود یهویی معدن همه آدما رو کشف کردم اون خیلی بم حسودی میکنه هر چی میارم هر چی میپوشم باید اونم مثل من میخره اخلاقش یه خورده عوض شده البته خودش کینه توزه یه بار خونه برادر شوهرم بودم دختر برادر شوهرم بام اومد اون وقتی دید بامن اومد خونه پدر شوهرم گفت این برا چی اومده مگه پدر مادرش مردن ؟ همه میشنیدن هیچی نگفتن گفتمش مامانش نفرستادش خودش خواست بیاد گفتم برا چی پیش بچه ها رو بزرگا حرف میزنیم یاد میگیرن از ما اون قهر کرد رفت خونشون من هیچی بهش نگفتم مادر شوهرم هی میگه برا چی اینجوری بش گفتی مگه تو بچه ای باااونا داری گفتمش نه ولی میبینم حق این دختر بچه ضایع شده مگه حقش نیست بیاد خونه بابابزرگش من تازه باردار بودم یعنی ۶ هفته اینقدر گریه کردم که نگین خدا از هم عروسم نگذره به شوهر و‌برادر شوهرش گفته یعنی من گفتم بستونه از حقد و کینه و خسیس بازی باور کنین یه مدت شوهرش خونه پدر شوهرم غذا نمیخوره هم عروسم بام قهره به خاطر هیچی روز بعدش رفتم ازش عذر خواهی کردم بش گفتم ببخشید ولی من چیزی نگفتم که قهر کنی گفتش چرا گفتی قسم خوردم بازم میگه گفتی بهش گفتم تو مثل خواهرمی بزرگترمی چرا من بهت اینجوری بگم اگرام گفتم شرمنده چون من تازه باردارم نمیدونم حالم چجوزی حال و حوصله سر و صدا و بحث و نداشتم حتی بوسیدمش و اومدم بیرون  همون روز از بس فشار اومد لکه بینی شروع شد سه روز رفتم سونو گفتش سالمه ولی اگه خونریزی داری احتماله بیفته همون روزی که رفتم سونو خونریزی شروع شد رفتم خونه بابام استراحت مطلق چون خونه پدر شوهرم اصلا استراحتی ندارم اونجا که بودم همه اومدن دیدنم به جز هن عروسم که باش بحثم شد همش کار اونجا درد شدید گرفتم بعدش سقط کردم حالا چند ماهی میشه که برگشتم خونه شوهرم مادر شوهرم میگه اون بارداری نیس پریودیت تآخیر داشته خیلی ناراحت شدم از حرفاش انگاری من دروغ گفتم دیگه اگه باردار شدم به هیچکذومشون نمیگم ازشون متنفرم عروس رو میخوان فقط برا کار همین خدا رو شکر که شوهرم باورم داره و خیلی دوستم داره و حواسش بم هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش محترمانه و با احتیاط رفتار کن

ازین به بعد هم حواستو جمع کن

باردار هم شدی تا ۳.۴ ماه به کسی نگو

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من نفهمیدم چی گفتی

مادرشوهرا همه همینن

اگ واقعن سقط کردی برگه سونو رو برو نشون مادرشوت بده

بعدشم ما همه باور کن همین مشکلو دارم کلا مادرشوهرا دشمن عروسا هستن هیجا مادرشو خوبی مث مادر خودم ندیدم.

اصن نرو خونه مادرشوت

با اونا زندگی میکنی؟،جابجا شو

بابا بیخیال برادر شوهرمنم بمن توهین کرد 

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

بی خود ناز جاریتو‌کشیدی

از الانم باهاش سرسنگین باش

لیاقت نداشته دختره

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته