2777
2789
عنوان

خدایا میشه کمک کنی

27 بازدید | 4 پست

هر کاری میکنم دست به هر کاری میزنم بدبیاری و ضرر و زیان میکنم.حتی خانواده م کمک نمیکنن.تو این دنیا تنهای تنهام جز خدا پناهی ندارم .چقد واسم زجر اوره امام رضا ع رو دارم و هنوز پناهم نداده 😭

خدایا کاش میشد خودت راه حلی نشونم بدی ...

کارم فروشندگیه کالای خوابه.پایه حقوقم ۳ میلیونه اگه چیزی فروختم ۸ درصد بگیرم .حتی دخل هم ندارم این دوماه .اکه جمع کنه همین ۳ تومنم ندارم نون بخرم .

میگن قران بخون .چله بگیر .حتی چله های سخت گرفتم .نمیشه .

خدایا قراره چقد عذاب بکشم 😭

امیدوارم حل شه، منم گیرم، معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش

دیشب خواب دیدم یه مرده بهم گفت فقط شکرگزاری کن 

دوبار تکرارش کرد

منم میگم شکرت اگه نشد خدا 

فدای سرت که نشد 

خودتو عشقست

امیدوارم حل شه، منم گیرم، معجزه ای میخوام در حد خدا بودنشدیشب خواب دیدم یه مرده بهم گفت فقط شکرگزاری ...

دوتا بچه دارم .اگه ادم تنها باشه فرق داره .من مسئولم چون دنیا اوردمشون .حس خفگی دارم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوتا بچه دارم .اگه ادم تنها باشه فرق داره .من مسئولم چون دنیا اوردمشون .حس خفگی دارم .

سرپا بمون به خاطر اونا

سعی کن انرژیتو مثبت کنی همه چیز درست میشه به امید خدا

سرپا بمون به خاطر اوناسعی کن انرژیتو مثبت کنی همه چیز درست میشه به امید خدا

هر روز صبح با امید به خدا میرم حتی ته دلم امید دارم کارم رونق بگیره.تا برسم دعا زمزمه میکنم .قران میخونم برسم .بتونم ۴ تا سوره رزق و روزی رو حتما با صدا میذارم بخونم .ولی هرچی بیشتر میرم کمتر میبینم .به نظرت کدوم گناه بی روزیم کرده ؟