داریم جدا میشیم خیلی اذیتم کرد میخوام به خودش بیاد جون از رو لجبازی داره جدا میشه میخوام حسادتشو تحریک کنم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟واسه زندگیمه میدونم این راه جواب میده چیزی به ذهنتون میرسه؟اینستاشم پاک کرده یعنی استوری اینا بذارم نمیبینه پیام و ایناهم نمیدیم بهم ولی جاریمو اینا واتساپ و اینارو دارن میبینن
صدف دریایی / بسیار نادر / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر میکنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلیها از موقعیتهایی جون سالم به در بردن که هیچوقت تصورش هم نمیکردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همهتون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش میدونه).
حسادت مرد از علاقه و احساسش نشات میگیره. با اینکارا نمیشه حسادتشو تحریک کنی، حالت جلب توجه پیدا میکنه و اتفاقا بیشتر بدش میاد و ازت دور میشه.
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
مردا اوایل جدایی داغن نمیفهمن ۶ ماه بعد میفهمن چه خاکی تو سرشون شده صبور باش
واقعا؟؟؟؟ترخدا جوابمو بده!!!!!!!!!!چون همه ی مشکلات از سمت اون بود خساست پرخاشگری و خیانتشو خانوادم فهمیدن و خودشم تو دعواها خیلی بیتفاوت بود وکیل گرفتن خانوادم ک جدا بشیم شب آخر گریه میکرد میگفت من پشیمون میشم ولی با خانوادم افتاده رو لج از لجبازی داره اینکارو میکنه یعنی میگی پشیمون میشه؟؟