من پارسال شوهرم بهم خیانت کرد بخاطربچم بخشیدم و برگشتم بعدبرگشتم ناخواسته باردارشدم حالا دوتا بچه دارم یکی یک ماهه یکی ۳ساله دیگه نمیتونم تحملش کنم بشدت دروغگو بی مسئولیت رفیق باز هست مدام میخواد به بهانه های مختلف من را خونه بابام بذاره بره پی خوشگذرونیش بادوستاش وقتی من را بیرون میبره با غر و دعواس ازش متنفرم اما دختر بزرگم خیلی بهش وابستس خودمم شاغلم باماخی ۲۰ تومن بنظرت جداشم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زن، دوتا بچه، چرا این مرد قدر نمیدونه، کی میخواد سرش به سنگ بخوره
رفیق بازی اخروعاقبت نداره
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
خونه ای چیزی به نامت نیست ؟پدرت وضعیت مالیش خوبه ؟میتونه کمکت کنه ؟فکر صدجارو کن بعد اقدام کن البته که خودتم حروم آدم بی لیاقت نکن به موقعش به حسابش برس
وقتی همش خونه باباتون میذاره خب دایمیش کنین هم لطمه نمیبینه خب میشه بچه ها پدرشون و ملاقات کنن هفتگی و ماهیانه
🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمیبخشی و به خودت یادآوری نمیکنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔