2777
2789
عنوان

کیف های اضافه

758 بازدید | 16 پست

سلام لطفا  یه راهکار بدین برای چیدن کیف های اضافه توکمد که کمتر جا بگیره و مرتب باشه هی غش نکنه بهم بریزه 

متشکرم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

کیفاتم تو کمد از بنداشون آویزون کن

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
کیفاتم تو کمد از بنداشون آویزون کن

کمد آویزونیا جا نداره برای همین نمیدونم چکار کنم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پشت در کمد دیواریم یه جالباسی گزاشتم وآویزون کردم...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
یه سری کاورا هست کاور مخصوص کیف تو کمد آویزون میشه هم کم جاست هم تمیز میمونن کیف ها غش هم نمیکنه دیگ ...

اونام آویزه یا نه از کجا میتونم بخرم 

کمد آویزونیا جا نداره برای همین نمیدونم چکار کنم

پس از این راه استفاده کن

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
پس از این راه استفاده کن

این خیلی خوبه فقط اینجا اگه پیدا کنم

یا این کار رو کن

این خیلی خوبه فقط اینجا اگه پیدا کنم

نشد میتونی خودت میخ بزنی چند تا . کیفات رو آویزون کنی

اونام آویزه یا نه از کجا میتونم بخرم 

اره باید تو کمد یا جالباسی اویزون کنی تقربا شبیه عکس پایینی تو کاور 

فروشگاههای اینترنتی و بعضی مغازه های اون مدلی دارن

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

کیفو حتما اویزون کنید اگه روی هم باشه یا دسته هاش خم بشه حالتشو از دست میده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚