2777
2789
عنوان

این پسره چرا اینطوری میکنه

105 بازدید | 11 پست

اون ازم خیلی بزرگتره و حدودا ۳،۴ماهی هست فالو داره و میاد حرف میزنه ریپ میزنه اینا ولی من ی تایمی زدم همه انفالو ریمو کردم خودش اومد گفت چرا انفالو کردی فالوم کرد....

بعد ی مدتی که هی حرف میزد و من خیلی سرد جوابشو میدادم گفت که شمارتو بده و ندادم ولی کوتاه نیومد هی پست میفرستاد و استوری اینا سرصحبت باز کنه اصرار که شمارتو بده و ندادم.

بعد چند روز اصرار کردن که ی عکس و طبیعی بده یکی واسش فرستادم نوشت فیل..تر پرومکس و من گفتم تو اینطوری فکرکن چندتا استیکر خنده رد کرد،فرداش پست رد کردم واسش بازم استیکر خنده فقط😐(اونم اونی که هی میخواست سرصحب باز کنه)

اون عکسی هم که براش فرستادم واقعا قشنگ بود حتی از هایلایت هایی که دیده بودشون و ازشون تعریف میکرد

حس میکنم کوچیک شدی جلوش

نباید می‌فرستادی اصلأ 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوکیلی فقط بم بگو چی تو کله‌ت میگذشت که به حرفش گوش کردی عکس فرستادیییییی

اخه سه ماه حرف میزنیم این ماه اخرم دیگه خیلی😐😂 عکس بدیم نبود از دانشگاه گرفته بودم

اولا که کارت اشتباه بود عکس فرستادی واسه پسر غریبه 

بعدم اشتباه تر از اون این بود که بعد اون خنده ها پست فرستادی براش

بزن بلاکش کن از این کارا و این پسرا نون و آب برات در نمیاد 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

این همزمان با تو ب ۱۰ تای دیگه ام دایزکت میداده احتمالا یکی از اونا زودتر وا داده دیگ داره. بیخیالت ...

یعنی اینطوریه؟پیجشو دارم شخصیه پرومکسه!جز من و خواهراش کسی توش نیست دختر!