2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبت چند ماه اقدامی

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

تکرار کنم؟۴روز ب موعد زدمروژان دقیقه؟داروخونه گفت دقیقه

اره مدیکور هم دقیقه

صب ناشتا بزن

اگ‌ باز دیدی مثبته بزا از موعدت بگذره برو آزمایش بده ایشالا ک بارداری🥹💋

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
چند سالتنبلی دارم و دیابت و تیروئید و تپش قلب علائم فقط کمردرد شدید دارم و شکمم سفت شده این ماه هیچ ...

منم تنبلی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ممنون🥰🥰

اما تو تاپیکت نزدیک یک سال نیمه که ازدواج کردی چطوری چند ساله اقدامی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اما تو تاپیکت نزدیک یک سال نیمه که ازدواج کردی چطوری چند ساله اقدامی

۲سال و نیم

۱سال و نیم عقد بودم ولی از اول خونه خودم

از اول که متوجه شدم زیر نظر دکتر بودم و اقدام 

ولی فک نمیکنم مثبته 

۲سال و نیم۱سال و نیم عقد بودم ولی از اول خونه خودماز اول که متوجه شدم زیر نظر دکتر بودم و اقدام ولی ...

مثبت برو ازمایش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40