2777
2789

تو اینستا

گفت برو چندتا استوی قشنگ و اینا بذا

گفتم دیگه برام مهم نی من انقد تلاش کردم توجهشو جلب کنم نشد

الان رفتم دیدم درخواستشو قبول کرده و کراشمم دنبال کرده

حقیقت خوشم نمیومد..تعجبم کردم از کارش😐

حالا پس فردا میاد میگه بهم پیامم داده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این میگن سیاست البته نمیگم کارش درسته ولی سیاست داره

از چ نظر؟

اخه اصلا فیس خوبی هم نداره همش اعتماد بنفسه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

چه دوستی از کار اون طرف نباید ناراحت شد ولی اینکه دوستت قبول کرده جالبه

اررره من خواب بودم یهو زنگ زد اصلا نمیفهمیدم چیشده فقط تا گفتم برام مهم نیس دیدم درخواستش قبول کرده و خودشم فالوش کرده

شاید اول دوستت بهش درخواست داده 😏به تو اینجور گفته

نه من استوری گذاشتم دوستمو تگ کردم پسره بهش درخواست داده

اررره من خواب بودم یهو زنگ زد اصلا نمیفهمیدم چیشده فقط تا گفتم برام مهم نیس دیدم درخواستش قبول کرده ...

زنگشم بخاطر این بوده که بعدا عذاب وجدان نگیره و به دوستیتون خیانت نکرده باشه مثلا 

زنگشم بخاطر این بوده که بعدا عذاب وجدان نگیره و به دوستیتون خیانت نکرده باشه مثلا

خب چیکار کنم الان؟ بهش بگم انفالو و ریموش کنه؟

پسره نخ منو نگرفت چون من سیاست نداشتم ممکنه دوسم بخاطر سیاستش بتونه تورش کنه در ثانی مدتی میشه بخاطر درسا و مشکلاتم از فکر پسره اومدم بیرون ولی بدم نمیاد باهاش ارتباط بگیرم چون بشدت لول آپه همین میتونه منو ترغیب کنه به پیشرفت

خب چیکار کنم الان؟ بهش بگم انفالو و ریموش کنه؟پسره نخ منو نگرفت چون من سیاست نداشتم ممکنه دوسم بخاطر ...

نه اگه اینو بگی بعدا میگه چرا همون زمان گفتی مهم نیست برام برای همین حساس میشه 

ببین اونیکه باید بگیره و بفهمه میگیره خودش 

نه اگه اینو بگی بعدا میگه چرا همون زمان گفتی مهم نیست برام برای همین حساس میشه ببین اونیکه باید بگیر ...

🙁🙁🙁