2777
2789

خیلیا معلولن خیلیا بیمارن خیلیا شوهرشون معتاده یا زندانه یا بیکاره و متاسفانه بچه هاشون خیلی اذیت میشن

و معمولا چون عده ای از اونا فقر فرهنگی هم دارن متاسفانه تعداد بچه ی بیشتری رو به دنیا میارن

تمام تلاشمونو کنیم تا به نیازمندان کمک کنیم 

نگیم وظیفه فلان ......هست خب وقتی. اونا به اندازه کمک نمیکنن خودمون باید در حق همدیگه مهربون باشیم

چه طور میتونیم کمک نکنیم وقتی یه نوزاد رو از نداری شیر نمیدن و با اب قند ارومش میکنن و هزار بیماری و نقص به خاطر تغذیه بد پیدا میکنه😔

خیلی از شهر ها مکان هایی برای مراقبت از معلولین هست متاسفانه معمولا کنترل ادرار و...ندارن و مجبورن از پوشک استفاده کنند و هزینه هاشون زیاده و متاسفانه بودجه کمی دارن سعی کنیم بهشون در حد توانمون رسیدگی کنیم

🖍️🖍️🖍️🖍️دوستان دقت کنید من میگم به ادم محتاج واقعی که توان کار کردن نداره یا بچه های فقیر یا زنان بی سرپرست و..........🔖🔖🔖🔖🔖🔖

امیدوارم یه روزی شاهد یه دنیای  بدون هیچ درد و کبودی باشیم

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تاپیک قشنگی 

آفرین به شما دوست عزیزم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تا جایی که میشه همیشه هوای این افراد رو دارم ولی خوب بعضی هاشون نمیخوان قبول کنن و به شرایطشون عادت کردن متاسفانه 

ولی اروزمه اونقدری پول داشته باشم که بتونم به همه کمک کنم و دلشون شاد شه🥺🥺🥺

چه دل پاک و قشنگی داری🫂🤌👏

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

حیف اونقدر دستم باز نیست از دستم کاری کمکی نمیاد 😔

هروقت ب بچه هام میوه و غذا میدم یاد بچه هایی میفتم گرسنه ان 💔💔💔💔کاش اونقدری داشتم حداقل دل چندتا بچه رو شاد ميکردم 💔💔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بعضی ها فکر می کنند حتما باید پول دار باشی تا به یه فقیر کمک کنی ولی بخدا با یدونه مرغ هم میشه کمک کرد 

نمی خوام ریا کنم ولی من خودم چند وقت پیش یه خانم رو دیدم دم فروشگاه با گریه التماس می کرد بهم کمک کنید منم پول نقد نداشتم رفتم فروشگاه یه رب و یه رغن مایع کوچیک و یه ماکارانی و یه سویا خریدم دادم بهش اینقدر دعا کرد کم مونده بود به پام بیوفته خودمون وضع مالیمون چندان خوب نیست ولی خب همین کار رو خیلی هامون می تونیم انجام بدیم ولی دریغ می کنیم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

یه خانمی میومدبرای خواهرم کارمیکردچهارتابچه قدونیم قدم داشت ،شوهرم معتادتوخونه میخوابیدقبل هیدبرای نطافت اومدیم پنجمی روهم حامله س ۳ماهه،یعنی کاردمیزدن‌منوخونم درنمیومد،لاغر نحیف، رنگش زرد،به خواهرم گفتم کارای سردستی روبده انجام بده پولشویده بره لوسترودروپنجره وکاشی ایناروکمکت میکنم بخداموندم چی بگم ،بعدموقع رفتن اومده میگه توروخداخیرمعرفی کنین 

امیدوارم روزی برسه که به هیچ خانم تنهایی نگیم بی سرپرست

خود خانم ها میتونن سرپرست خود و عده ای دیگر باشن...

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌