2777
2789
عنوان

خانوما بیاین راهنمایی کنید

27 بازدید | 5 پست

ما عقدیم هنوزم وام ازدواجمون به دستمون نرسیده 

بنظرتون میشه با وام ازدواج خودم و شوهرم ، وسایل مورد نیاز زندگیمون یعنی جهیزیه رو بخریم ؟ وسایل در حد ضروریات و واسه زندگی توی یه خونه کوچیک ،چون خونه کوچیک میتونیم اجاره کنیم نهایتا و اینکه پولی میمونه که بتونیم یه جشن کوچیک در حد ۱۵۰ نفر مهمون نهایتا بگیریم یا نه ؟ مبلغ دقیق وام رو هم نپرسیدم از شوهرم چون ضامن هم اونا جور کردن و خودشون کاراشو کردن 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بنظرتون اشکال داره هرچیزی رو پولمون نرسید به جای نو ، در حد خیلی نو بخریم که با نو مو نمیزنه ولی مثلا ۳۰میلیون ارزون تره ؟ الا من و شوهرم کسی بازدید جهیزیه نمیاد رسم نداریم 

با وام هردوتون؟

کل جهیزیه رو نامزدت بایذ بخره؟

نامزدم با وام خودش پارسال چند تا از لوازم بزرگ رو گرفت تونستیم یه کابینت و کمد خوبم بزنیم. خونمون کوچیکه   

بنظرم با کل وام نمیشه هم کل لوازم رو بخرید هم مهمونی بگیرید

ازدواج اسان هم خیلی خوبه هزینش خیلییی کمتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون اشکال داره هرچیزی رو پولمون نرسید به جای نو ، در حد خیلی نو بخریم که با نو مو نمیزنه ولی مثل ...

ن چه اشکالی داره. مهم شما خودتون هستین. اگه از ته دل راضی هستین و خوشحال میشین عیبش چیه. کلی فرصت دارین واسه عوض کردن لوازم. بهترشو در اینده میخرین 

با وام هردوتون؟کل جهیزیه رو نامزدت بایذ بخره؟نامزدم با وام خودش پارسال چند تا از لوازم بزرگ رو گرفت ...

اره وام هردومون ، نه کابینت و وسایل اینا نمیخوایم چون خونه نداریم اجاره میکنیم و همه چی روش هست ، جشن ۱۵۰نفر نهایتا اونم توی خونه چون فضا داریم خونه پدری ، یعنی ازدواج آسان ارزون تر میفته؟

با وام هردوتون؟کل جهیزیه رو نامزدت بایذ بخره؟نامزدم با وام خودش پارسال چند تا از لوازم بزرگ رو گرفت ...

ما فقط اصلیا رو می‌خوایم بخریم چون فعلا دستمون تنگه