shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 عنوان پررریود 64 بازدید | 8 پست امروز روز اول پریودیم نامزدم بدون شب بخیر چی گرفته خوابیده منم حالم خوب نیست نیاز دارم به یکی که حواسش بهم باشه از لحاظ روحی الان که بدون شب بخیر خوابیده دارم میپوکم فقطنمیخوام زود ریاکشن نشون بدم بگین چی براش بنویسم که صبح قبل که خواست بره سر کار بخونش 1404/02/30 | 23:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yarqadboland عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3196 اتفاقا ری اکشن نشون بده وگرنه عادت میکنه حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 اتفاقا ری اکشن نشون بده وگرنه عادت میکنه نمیخوام ری اکشن بدی نشون بدم از خودم چون عذاب وجدان میگیرم بعدولی خب میخوام بفهممه که نباید حداقل امشبو بدون شب بخیر میخوابید دیشبم بازم این اتفاق افتاد ما از هم فاصله داریم و داریم دوران عقد سپری میکنیم و این مسائل خیلی آزاردهنده است برام
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 اتفاقا ری اکشن نشون بده وگرنه عادت میکنه واقعا الان ارم ضجه میزنم و حالم خوب نیست
yarqadboland عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3196 نمیخوام ری اکشن بدی نشون بدم از خودم چون عذاب وجدان میگیرم بعدولی خب میخوام بفهممه که نباید حداقل ... وا چرا ری اکشن نشون نمیدی. روک باش بگو اقا ازین رفتارت ناراحت شدم حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره
رستاکوچولوام۲ عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3651 مردا نمیدونن بهش بگو سعی کنه هواتو داشته باشه تو این دوره کاربری دوم رستاکوچولوام🫠
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 وا چرا ری اکشن نشون نمیدی. روک باش بگو اقا ازین رفتارت ناراحت شدم ری اکشن که ۱۰۰ درصد از خودم نشون میدم چه تلفنی چه تو پیام ولی خب الان میترسم حرفی بزنم که منجر به دعوا بشه و اصلاً حوصله بحث و دعوا و این چیزا رو ندارم و خیلی وقته ازش فاصله گرفتم
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1688 مردا نمیدونن بهش بگو سعی کنه هواتو داشته باشه تو این دوره اتفاقا بعد از ظهری بهم زنگ زد کلی هم قربون صدقهام رفت که فردا میام با کلی تنقلالات و اینا حال خانممو خوب میکنم و از این صحبتا ولی الان واقعاً دلم گرفت بدون شب بخیر خوابید ه
yarqadboland عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3196 ری اکشن که ۱۰۰ درصد از خودم نشون میدم چه تلفنی چه تو پیام ولی خب الان میترسم حرفی بزنم که منجر به د ... 🤦🏼♀️ حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره