2777
2789

میگن خیلی سخته 

البته برام مهم نیست 

میترسم که رها کنم چون تجربه این جور کارهارو داشتم ولش میکنم وسط راه 

میمونه روی دستم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا مدتها صدای قیج قیج میده و نمیتونی صدای درستشو دراری

🤣

ممنون بخاطر امید دادنت

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

🤣ممنون بخاطر امید دادنت

تجربمه😂 نزدیک یکسال میرفتم کلاس هنوز قیژ قیژ میکردم😂😂

واقعا ویولن سخته من قطعه های خیلی سختشو میدیدم خوشم میومد قطعه هایی که طرف ۲۰ سال ویولنیست بود داشت میزد... نمیدونستم قراره با قیژ قیژ مواجه بشم

تجربمه😂 نزدیک یکسال میرفتم کلاس هنوز قیژ قیژ میکردم😂😂واقعا ویولن سخته من قطعه های خیلی سختشو میدی ...

درست میگی 🥲

منم اصلا ادم صبوری نیستم😕😕

شاید طراحی برم 

اما خب چیکار کنم خیلی دوست دارم یاد بگیرم

گیتار کار کن زود بازده تره

از گیتار متنفرم خاطره ی بدی ازش دارم ...😟

2790
2778
2791
2779
2792