2777
2789
عنوان

بچه ها چرا نی نی سایت

301 بازدید | 34 پست

چرا نی نی سایت من هنگه یا مال شما هم اینجوری شده

مثلا 20 تا پیام داری یکیشو باز میکنی بعدش میری بعدیاروهم میخوای باز کنی هرچی میزنی میره رو یدونه پیام ک اول باز کردی

یا جواب یه پیامی میدی میری بقیه پیام هارو ببینی چیه هرچی میزنی هرکدومو میزنی مدام میاد. رو پیام خودت ک جواب دادی

انقد باید بزنی بزنی تا ببینی چه پیامی دادن  یا پستی بوده لایک خورده

وای اعصابم بهم ریخته

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مال همه همینطوره 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خرابه باید زمان بدی بعد باز کنی سریع نمیاره 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم اینجوریه سایتشون باگ داره درستش باید کنن 

تازه پست میزاری تو یه تاپیک نمیتونی ببینیش باید بروز رسانی رو بزنی تا ببینیش

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

اره مال منم همینه 

قبلنا بهتر بود 

این یارو از سارا بپرس رو صداش کنید بیاد ببینه میتونه درستش کنه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

مال منم اینجوریه سایتشون باگ داره درستش باید کنن تازه پست میزاری تو یه تاپیک نمیتونی ببینیش باید برو ...

وای چقد رومخ شده قبلا اینجور نبود

باگ داره یعنی چی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

جدیچرا

نمی‌دونم گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای چقد رومخ شده قبلا اینجور نبودباگ داره یعنی چی

باگ یعنی مشکل نرم افزاری داره یه همچین چیزی خودشون باید درستش کنن 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

باگ یعنی مشکل نرم افزاری داره یه همچین چیزی خودشون باید درستش کنن

اها فک کردم شاید گوشی من مشکل پیدا کرده پس من تنها نیستم اینجا

اره مال منم همینه قبلنا بهتر بود این یارو از سارا بپرس رو صداش کنید بیاد ببینه میتونه درستش کنه

یارو ❓️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.