2789
عنوان

رفع تعلیق💔

133 بازدید | 20 پست

سلام وقت بخیر لطفا اگ میشه این اکانتم @artemis4444  رو رفع تعلیق کنین چندبار پشتیبانی پیام دادم دریغ ازجواب

... 

دلیلشم الان میگم 

سلام وقت بخیروالا یکنفر درمورد عروسک های لولیتا صحبت کرد و اطلاعات غلط میداد بنده راهنماییشون کردم و فقط ی عکس باسانسور ازاین نمونه عروسک های انسانی فرستادم
بعد توی تعلیقم نوشته عکس ابزار جنسی
اشتباهه بعدم من اکانت از سال 99 هست بدون هیچ تذکری منو تعلیق کردین اونم برای همیشه چرا واقعا تمام تاپیکای من مفید و در راستای کمک ب بقیه بوده
بازم من میخاستم عکس رو دیدن بردارم ک دیدم تعلیق شدم و هنوزم صاحب تاپیک داره جوابمو میده این انصاف نیست
اگر میشه لطفا رفع تعلیقم کنین من اکانتم برام مهمه و زحمت کشیدم لطفا گزارش ورزشامو میزارم و دعاها و لیست های روزانه

@niniyar  

سلام وقت بخیروالا یکنفر درمورد عروسک های لولیتا صحبت کرد و اطلاعات غلط میداد بنده راهنماییشون کردم و فقط ی عکس باسانسور ازاین نمونه عروسک های انسانی فرستادم
اشتباهه بعدم من اکانت از سال 99 هست بدون هیچ تذکری منو تعلیق کردین اونم برای همیشه چرا واقعا تمام تاپیکای من مفید و در راستای کمک ب بقیه بوده
بازم من میخاستم عکس رو دیدن بردارم ک دیدم تعلیق شدم و هنوزم صاحب تاپیک داره جوابمو میده این انصاف نیست
اگر میشه لطفا رفع تعلیقم کنین من اکانتم برام مهمه و زحمت کشیدم لطفا گزارش ورزشامو میزارم و دعاها و لیست های روزانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar  

@niniyar  

اکانتم اینه 

@artemis4444  

سلام.به تماس با ما پیام بدید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

@ازسارابپرس لطفا میشه تگشون کنین

سلام

تماس با ما نسبت به گذشته انعطاف پذیر تر شدن. یک کم صحبت کنین و اصرار کنین برمی گردونن‌

🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو همون جا قسمتی داره پیام بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام وقت خوش چندین بار پیام دادم از دیروز ولی ندیدین

بعضی وقت ها طول می کشه تا جواب بدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بعضی وقت ها طول می کشه تا جواب بدن.

ممنون عزیزم من همین پیام اینجارو واسشون گذاشتم از دوتا اکانت متفاوت البته یکی دیروز

یکی امروز ولی جواب ندادن 

میخاستم ببینم اوکی. میکنن برنامه های روزانمو بنویسم 

ممنون عزیزم من همین پیام اینجارو واسشون گذاشتم از دوتا اکانت متفاوت البته یکی دیروزیکی امروز ولی جوا ...

ممکنه نهایت ۶ روز یا کمتر طول بکشه.

به نوبت جواب میدن.

ممکنه نهایت ۶ روز یا کمتر طول بکشه.به نوبت جواب میدن.

لطف کردی جواب دادی بخدا من چیز بدیم نگفته بودم همونوطور بالا گفتم ینفر درباره سبک لباس لولیتا پرسیده بود و کار ب عروسک های انسانی لولیتا کشید ک داشت الکی چیزای میگفت منم برای اثبات حرفام ی عکس سانسور شده ازاین عروسکا فرستادم و اومدم عکسو پاک کنم دیدم تعلیق شدم واسم نوشته ابزار جنسی 😐😑توشوک بودم دیروز کلا فکرنمیکردم بدون تذکر و انقد یهویی بی هوا تعلیق کنن