2821
2789
عنوان

اسید معده زیاد

68 بازدید | 10 پست

یه مدت قرص خوردم اما خب همش نمیشه قرص خورد عوارض دیگه داره 

راه طبیعیش چیه؟

خورشت میخورم انگار بدتر میشه

یچیزی میاد گلوم و میسوزونه 

تنگی نفس و درد پشت و .. دارم 

خیلی اذیت میکنه 

راهی دارید؟ 

من سه ساله دارم قرص میخورم یعنی یه هفته قطع میکنم از بس میسوزه سر دلم که نگو

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا خرما با یه لیوان آب بخور صبح ناشتا بعد از غذا دوتاقاشق غ خوری سرکه بخور اینا رو دکتر سنتی گفت

وای نه سرکه بخوری صد در صد نابود میشی 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

چند سالته؟ من ۱۸ از استرس رفلاکس گرفتم تنگی نفس هم داری؟ من مشکل بلع هم دارم

اره اگر قرص نخورم میفتم بیمارستان قرص میخورم خوبه اگر رعایت غذایی نکنم دهنم بو میگیره کخ باید ادامس بجوم

اره اگر قرص نخورم میفتم بیمارستان قرص میخورم خوبه اگر رعایت غذایی نکنم دهنم بو میگیره کخ باید ادامس ...

به نظرت تو بارداری به مشکل میخوره ادم؟😂من لاغرم هستم 

شما چطور؟ آخه هبچی نخورم که میشم نی

به نظرت تو بارداری به مشکل میخوره ادم؟😂من لاغرم هستم شما چطور؟ آخه هبچی نخورم که میشم نی

من کنترل کردم با قرص آلان اضافه وزن گرفتم😂😆

قبلاً خیلی لاغر بودم

نمیدونم تا بحال باردار نشدم🤦🏻‍♀️☹️

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز