شوهرم سر جهیزیه ی جاریم اذیتم کرد (میگفت چرا جهیزیه ی اون آنقدر خوبه برا تو کم بود)از اون موقع تبدیل شدم ب ی آدم بد انگار خاله زنک فضول ک همه جا دنبال حرفه
خدایا منو ببخش و دل صاف و ساده مو ازم نگیر
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فعلا که شوهرت خاله زنکه...همون جهیزیه ی کم هم نباید میبردی...چطور روش شده هنچین حرفی بزنه...
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
منم سر یک موضوع دیگه همینجوری شدم ولی واقعا برام مهم نیست تو هم مهم نباشه
نه من نمیخام اینجور بشم رسماً شدم ی خاله زنک فضول ک سرهمه چی ایراد میگیره
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
فعلا که شوهرت خاله زنکه...همون جهیزیه ی کم هم نباید میبردی...چطور روش شده هنچین حرفی بزنه...
شوهرم ک از اول بود و هست چندین ساله
ولی من همیشه شاکر خدا بودم اینجور نیستم الان میبینم تبدیل شدم ب همچین شخصیتی