2777
2789
عنوان

دیت اول

201 بازدید | 13 پست

من به یه آقایی معرفی شدم،سنش خوب بود،شغلش میخورد خوب باشه ،مثل خودم جدا شده بود،عکس های پروفایلش خوب و با کلاس بود،بعد امروز رفتم یه نگاه گذری بهش بندازم،اصلا جا خوردم،خیلی با عکس فرق داشت،رسما قدش کوتاه بود،قیافش تو عکس های اینستا خیلی خوب بود،از نزدیک نه،ماشینش هم مدل پایین،و از ماشین خودم پایین تر

قبلش که باهم چت میکردیم فکر میکردم اون از من سرتره از همه لحاظ،با اعتماد به نفس حرف میزد،میگفت ساز میزنه،سوار کاری میکنه،وقتی اومد خشکم زد،سریع سوار ماشین شدم و فرار کردم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂کار خوبی کردی

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

الله اکبر😆😆😆😆شگفتااااا

خیلی تو ذوقم خورد،شاید به خاطر اینکه توقعم رو بالا برده بود ازش

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
😂😂😂😂کار خوبی کردی

یکم میگم گناه داشت ،ناراحت شد

نکته اخلاقی: به مجازی اعتماد نکنید

دقیقا

همچین مواقعی همه فرار می کنندراحت باش

ممنون از درکت

چراطلاق گرفتی بچه نداری خودت شاغلی

چرا دارم،آره کار دارم