2821
2789
عنوان

خواستگار

126 بازدید | 12 پست

دوستان یه خواستگار پر و پا قرص دارم 

شرایطش : مهندسه ، از هر پروژه ۵۰ ، ۶۰ میلیون براش میمونه ، ماشین و باغ ویلا و مغازه داره 

۳۴ سالشه ، من ۲۱ سالمه 

گفت مخالف کار کردنه ولی گفت اگه محیط زنونه باشه اشکال نداره دلیلشم اینه من هر چی در میارم واسه زنمه دلیلی نداره کار کنه 

گفتم حق تحصیل گفت اگه شرایطش محیا باشه اشکالی نداره ، گفتم میخوام کلاسای مختلف شرکت کنم گفت موافقم اشکالی نداره 

خیلی باادبه ، قد و هیکلشم خوبه ، فقط مشکلم اینه که میترسم بعد ازدواج بزنه زیر حرفاش 

یعنی کلا میترسما اصلا نمیدونم چیکار کنم

عزادار وط🖤ن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخلاقش چجوریه؟؟ صبوره ؟اختلاف سنیتون زیاده ببین از اینایی هست بتونه تورو درکت نکنه؟

خیسی هست یا نیست

خانوادشون ججورین؟

همه اینارو در نظر بگیرر نه فقط موقعیت اجتماعیش تنها

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

اول اینکه حتما برید مشاوره و حق تحصیل و...که درموردشون به توافق رسیدین رو قانونی ازشون بگیر که خیالت راحت باشه بعدا نمیتونن زیر حرفشون بزنن و لطفا لطفا عجله نکنید همه چیز موقعیت اجتماعی و ظاهر نیست مهم خیلی هم مهم اما مسائل مهم دیگه ای هم وجود داره

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
اخلاقش چجوریه؟؟ صبوره ؟اختلاف سنیتون زیاده ببین از اینایی هست بتونه تورو درکت نکنه؟خیسی هست یا نیستخ ...

خب اخلاق خوبه باادبه ، بعد مثلا یه جوری حرف میزنه که معلومه اهل مطالعه اس ، میگفت دهه هشتادیا طبیعیه کنجکاوی دارن حس ازادی میخوان و ....

بعد گفت که هر چی پول در میارم نهایتش ۵ ۶ تومن بردارم بقیش دست خانوممه 

بعد گفت خیالتون راحت کسی حق نداره دخالت کنه چه مادرم چه خواهرم یا هر شخصی 

عزادار وط🖤ن

اول اینکه حتما برید مشاوره و حق تحصیل و...که درموردشون به توافق رسیدین رو قانونی ازشون بگیر که خیالت ...

من اولش گفتم باید تو عقدنامه نوشته بشه حق تحصیل و حق اشتغال اونم گفت باشه موافقم و اینا

عزادار وط🖤ن

من اولش گفتم باید تو عقدنامه نوشته بشه حق تحصیل و حق اشتغال اونم گفت باشه موافقم و اینا

اگر قانونی گرفته بشه عالیه فقط بازم میگم لطفا عجله نکن بخاطر حرف و موقعیت و ظاهر، نمیگم بد بین باش فقط شناخت کافی از خودش و خانوادش پیدا کنید بحث یه عمر زندگیه 

بخاطر تفاوت سنیتون حتما مشاوره برید

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫