2789
ابرسان انارکلیون چطوره ازنظرت گلم

بیشتر خاصیت مرطوب کنندگی داره 

خوبه خیلی سریع پوست رو نرم و مرطوب میکنه 

فقط بسیار عطریه و برای پوست های حساس و نازک مناسب نیست

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

دمت گرم عزیزم شات گرفتم♥️🎀پس حتما برایت مکس و ژیناژن و ژنو رو تست میکنم حداقل تا ببینم از این س تا ...

ژیناژن مناسب پوست چرب نیس بشدت برق میندازه منکه دوسش نداشتم معمولا اونایی که پوست خشکی دارن راضین ولی پوست چربا اکثرا ناراضین ولی برایت مکس وسان سیف وسیسپرسا عالین توخارجیا هم که سنتلا اکسیس وای سری کیت رو دوسشون دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم عزیزم شات گرفتم♥️🎀پس حتما برایت مکس و ژیناژن و ژنو رو تست میکنم حداقل تا ببینم از این س تا ...

وای ژیناژن نخری که پولتـو میریزی تو چاه انقد که مذخرفه مخصوصا برای پوستای چرب ومستعد جوش 

وای ژیناژن نخری که پولتـو میریزی تو چاه انقد که مذخرفه مخصوصا برای پوستای چرب ومستعد جوش

واقعا؟؟ پس چرا راضین اینقد

من دیگ دلمو زدم ب دریا برایت مکس و رویوال رو شارژ میکنم همش

واقعا؟؟ پس چرا راضین اینقدمن دیگ دلمو زدم ب دریا برایت مکس و رویوال رو شارژ میکنم همش

نه بابا نارضایتی هم زیاد داره رضایتاش بیشتر پوست خشکان پوست چربا اکثرا ناراضین منکه ناراضیم پوستمو تیره وجوش جوشی کرد

نه بابا نارضایتی هم زیاد داره رضایتاش بیشتر پوست خشکان پوست چربا اکثرا ناراضین منکه ناراضیم پوستمو ت ...

رویوال ک داشتم یکم چسبناک بوددد ولی برایت مکس خوب بودااا

پرودرما هم خوب بود 

رویوال ک داشتم یکم چسبناک بوددد ولی برایت مکس خوب بوداااپرودرما هم خوب بود

جالبه الان رویوال هم خیلی تبلیغ میکنن منتها چندنفرمثل شما دیدم که گفتن حالت چسبناک روپوست داره ضدآفتاب کلاژن وکالی هم عالیه اونم اگه دوس داشتین امتحان کنیدسایت کیووی کالا داره

جالبه الان رویوال هم خیلی تبلیغ میکنن منتها چندنفرمثل شما دیدم که گفتن حالت چسبناک روپوست داره ضدآفت ...

خوبه الان قیمت رویوال نزدیک ب پونصد ششصد تومن داره میره

من این سری ویت ویو و وچه سفارش دارم ببینم چجوریاس

وکالی هم دو سری خریدم خوب بودا ولی گفتن محافظت ندارع آشغاله دیگ شارژش نکردم 

خوبه الان قیمت رویوال نزدیک ب پونصد ششصد تومن داره میرهمن این سری ویت ویو و وچه سفارش دارم ببینم چجو ...

نه منکه پوستم با وکالی اصلا نسوخته فیزیکی هم هس عالیه البته من سه مدلشو خریدم از کلاژن وضدآفتاب شیرالاغش بیشتر راضی بودم

نه کلا امکان نداره . بعضی ضدافتابا بخاطر حساسیت این مشکلو ایجاد میکنن اما رویوال اصلا حساسیت زا نیست ...

سلام عزیزم خوبی؟

برای پوست مختلط و حساس و مستعد جوش ، فیس واش روزانه ایرانی چی توصیه میکنی؟ الان خیلی سایت ها محصولات خوب شارژ نمیکنن که کره ای بگیرم. تو ایرانی ها ژل شستشوی رویوال خوبه؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

سلام عزیزم خوبی؟برای پوست مختلط و حساس و مستعد جوش ، فیس واش روزانه ایرانی چی توصیه میکنی؟ الان خیلی ...

سلام عزیزدلم

رویوال شوینده خوبی هست اما پاک کنندگیش برای پوست های مختلط به شدت پایینه و این برای پوست های مستعد جوش مناسب نیست چون ممکنه بخاطر پاک کنندگی پایینش نتونه منافذ رو تمیز کنه و باعث جوش بشه.

برای پوست مختلط و مستعدجوش بین برندای ایرانی شوینده درمالیفت گزینه بهتری هست.

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

سلام عزیزدلمرویوال شوینده خوبی هست اما پاک کنندگیش برای پوست های مختلط به شدت پایینه و این برای پوست ...

ای بابا

تو کره ای ها چی رو توصیه میکنید؟ شوینده آمپولی سنتلا اسکین ۱۰۰۴ خوبه؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم.