2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

166 بازدید | 15 پست

دوستان من دیروز عضو شدم.ولی هرسری که میام توی سایت تا کاربریم حذف شده،مشکل چیه،الان با چهارمین شماره هست که اومدم

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

چراحذف بشه؟؟لابدچیزی میگین که حذف میکنن

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم حتما خروج از نی نی سایت رومیزنید

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

اگه خروج رومیزنی هر وقت بخوای واردشی رمز ت روباید بزنی

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

اگه از نی نی سایت خارج میشی دوباره میای ک ورود کاربر زده اون واسه همه هس باید اگه باایمیل اومدی ایمیلتو بعد رمزتو بزنی اگه با شماره تلتم اومدی باید شمارتو بعد رمزتو بزنی

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
اگه از نی نی سایت خارج میشی دوباره میای ک ورود کاربر زده اون واسه همه هس باید اگه باایمیل اومدی ایمی ...

واقعاااا.من شماره رو که وارد میکنم،مینویسه تکراری شده،باید دوباره شماره جدید بدم،اگه الان حذف بشم هیچ راهی نیست

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

یعنی چی؟

بالا صفحه موقعه ای که میخوای بری حتما خروج از نی نی سایت رومیزنی اینجوری باید هردفعه شماره اتو با رمزتو بزنی

ولی اگه بزنی رمز روبخاطر بسپار دیگه لازم نیست شماره ورمز روهرموقعه که میایی بزنی

واقعاااا.من شماره رو که وارد میکنم،مینویسه تکراری شده،باید دوباره شماره جدید بدم،اگه الان حذف بشم هی ...

نه الان تورمز روداری بخوای باز واردشی همین شماره که الان هستی رومیزنی بارمزی که الان داری همین

رمزتو ثبت کن تا فراموش نکنی