2777
2789

اگه میتونی بورو یکی از این آب انار فروشیها(اینا که نوشته ایستگاه تصویه خون)یه بطری اندازه بطری آب معدنیهای کوچیک آب زغال اخته بخر و توی یک روز بخورش خوب میشی،من چون باردارم و نمیتونستم دارو بخورم همینجوری شدم و تو اینترنت دیدم نوشته آب زغال اخته باید بخوری رفتم خریدم خوردم فرداش دیگه اثری از عفونت نبود

و خدایی که در این نزدیکی است.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا بری دکتر مایعات شروع کن پارچ پارچ آب بخور  تا میکروبا از مجرای ادرا ر شسته بشن اگه بعد از ظ ...

خیلی آب میخورم درطول روز خوبم فقط صبح ک بیدارمیشم کلی سوزش دارم کلافه میشم

اسمش نمیدونی 

ن بخدا.ولی بری داروخونه بگی قرص سوزش ادرار بهت میدن

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

دولیوان بزرگ پشت سرهم آب بخور ...آب روی آتیشه

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
همه ک اینجوری نیستن شب دسشویی نمیرن تا صبح

خوب شما عفونت ادراری داری 

بقیه چون ادرارشون عفونی نیست مشکلی ندارن 

ولی شما بخاطر عفونت ادراری باکتریها جمع میشن موقع دفع ادرار سوزش داری حتما درمان کن برو دکتر