2777
2789
عنوان

احساس معذبی

60 بازدید | 11 پست

دوستان بنده از اول آدم مفیدی نبودم الان هم خانواده خیلی خرج کردن برام و خوب هیچی نشدم و خیلی خیلی اذیتشون کردم حسرت به دل موندن و عذاب کشیدن الان هم امیدی نیست هیچی بلد نیستم کنکور اینا بدم و خونشون احساس معذبی بودن دارم یعنی راحت نیستم دیگه هیچی نمیخرم و سعی میکنم خیلی کمش کنم میدونید اصلا انگار تعلقی ندارم مال من نیست چیکار کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۸

هنوز اول راهی

یجوری گفتی گفتم ۳۰ ۴۰ سالته

بخدا برای کنکور مهم نیست یه سال بمونی پشت کنکور یا سه سال ...مهم نتیجه ست

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

هنوز اول راهییجوری گفتی گفتم ۳۰ ۴۰ سالتهبخدا برای کنکور مهم نیست یه سال بمونی پشت کنکور یا سه سال .. ...

آخه قبول نمیکنن میگم خیلی خرج کردن کلی کلاس اینا دهم بودم ولی من با تمام قوا ریدممم نمره های افتضاح کلی هم افتاده دارم هنوز خیلی سخته خیلی میبینم بابام ناراحته و دیگه امید ندارم به اندازه همون قدر پیر شدم من 

آخه قبول نمیکنن میگم خیلی خرج کردن کلی کلاس اینا دهم بودم ولی من با تمام قوا ریدممم نمره های افتضاح ...

ترمیم معدل کن

الان کسانی که نظراتشون بالای ۱۵ هستند میرن ترمیم معدل می کنن تا ۲۰ بگیرین

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ترمیم معدل کنالان کسانی که نظراتشون بالای ۱۵ هستند میرن ترمیم معدل می کنن تا ۲۰ بگیرین

فعلا که دارم دوازدهم می‌خوانم نهایی دارم افتاده ها رو چیکار کنم از دهم و یازدهم هست دیگه روم نمیشه پول کتاب کلاس ترمیم اینا رو بگیرم ازشون که 

فعلا که دارم دوازدهم می‌خوانم نهایی دارم افتاده ها رو چیکار کنم از دهم و یازدهم هست دیگه روم نمیشه پ ...

عیب نداره خیلیا مثل تو هستن به آینده فکر کن

اگه الان تسلیم بشی کسی بلندت نمی کنه

هیچکس ناجی تو نیست فقط خودت میتونی ناجی خودت باشی...

عیب نداره خیلیا مثل تو هستن به آینده فکر کناگه الان تسلیم بشی کسی بلندت نمی کنههیچکس ناجی تو نیست فق ...

مرسی از حرف های قشنگت ولی ببین شرایط من خیلی بده از ی طرف خانواده از ی طرف شرمندگی و استعداد نداشتن و اینکه نمدونم می‌خوام چیکار کنم و اینکه کلی افتاده دارم و صفرم من