بچها این منو تو همایشایی ک واسه نهایی ها میرفتیم دیده یه همایشام تو آبان برای زیست رفتیم اونجا فقط نگا میکرد ولی همایشهای آخر برای امتحانا نفهمیدم از کجا شمارم پیدا کرد همش پیام میده من هی بلاک میکنم اکانتاشو با اکانت های دیگه پیام میده اعصاب برام نزاشته هرچقدر بهش میگم ولم کن ول نمیکنه باز پیام میده آیدیم کلا برداشتم شمارم مخفی کردم ولی هر روز با اکانت جدید.. اینستا هم خیلی پیام میداد بلاکش کردم..نمیدونم به کی بگم فعلا نمیتونم شمارمو عوض کنم ولی واقعا دارم اذیت میشم همش پیام میده التماس میکنه باهم بریم بیرون من همش بلاک میکنم ولی بیخیال نمیشه رفته پیوی دوستم به اونم پیام داده من نمیدونم به کی بگم کمکم کنه:)))
فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
آخه خیلی ذهنم درگیر میشه وسط امتحانامه اون همش پیام میده بیس چار ساعت بهم پیام میده هی التماس میکنه رفته عکسامو از تو کانالای موسسه برداشته همش میفرستع
بعد یکسره پیام میده میگه تو قبلا آسیب دیدی من میخام ترمیم کنم اومدم ک اذیتت نکنم پیشت بمونم(من به هیچکس تعریف نکردم گذشته رو ولی نمیدونم اون از کجا فهمیده همه چیو میدونست حتی به دوستمم گفت) من تو شرایطی ام ک میترسم یه وقت حرفاشو باور کنم واقعا باهاش اوکی شم ولی نمیخام اینو... برای همین نمیدونم چیکار کنم خیلی زبون داره..
اون میدونه من قبلا یه مدت طولانی با ی پسری حرف میزدم(نمیدونم از کجا فهمیده حتی طرف رو هم میشناخت) همش پیام میده میگه میدونم آسیب دیدی اومدم اونارو خوب کنم کنارت باشم نزارم کسی اذیتت کنه منم تو شرایطی م ک با این حرفا خیلی زود خر میشم میترسم بلاخره یه بار به حرفاش وا بدم خیلی دارم سعی میکنم ذهنم درگیر نشه اما نمیدونم چیکار کنم