2777
2789
عنوان

این حرفای ترکی یعنی چی خانمااا

121 بازدید | 12 پست

ناگایری گتیرسن

هیسااد

گتی باجی

ریپورتام

یاخچی بوشدا

عکسو یولا پخش الیم

یوخ

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

🤣🤣🤣 عکسو بفرس پخش کنم چیه دیگ

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناگایری گتیرسن : ناگایری نداریم شاید منظورش این بوده "ناگایریسن" که میشه چکار میکنی؟ "گتیرسن" هم میشه " میاری؟"

هیسااد:  "هیچی!"

گتی باجی: " خواهر رفت"

ریپورتام: اینو نداریم اشتباه متوجه شدی شاید

یاخچی بوشدا:  "باشه حالا ولش کن"

عکسو یولا پخش الیم: عکسو بفرست پخش کنم

یوخ: نه

@ماهgolگل‍ چی میگی تو

جمع کن بابا من با بچه بحث بحث نمی کنم .فقط بترس از عاقبت این دروغات 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

فیک نیستی چرا تاپیکت رو قفل کردی چرا ترسیدی 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

@niniyar‍  خسته نباشین این کاربر بالغ بر۸تا کاربری داره وبا هرکدوم میاد داستان می بافه وکاربرا رو سرکار میذاره نصف سابت مدارک دیدن ودرجریانن امابازم خیلی از کاربرا نمیدونن ودرگیر توهماتش میشن لطفا قطع دسترسی کنین 

فیک نیستی چرا تاپیکت رو قفل کردی چرا ترسیدی

عزیزم منم ترکم ولی ریپورتام یعنی چی؟؟

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

@niniyar‍ خسته نباشین این کاربر بالغ بر۸تا کاربری داره وبا هرکدوم میاد داستان می بافه وکاربرا رو سر ...

سلام لطفا در مورد مسائل سایت دخالت نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت