2789
عنوان

پلیس آگاهی

584 بازدید | 14 پست

باسلام کسی آشنا داره پلیس آگاهی یا اطلاعات من یه مقدار وسیله خونه بخاطر بدهی فروختم یکی چکی ازم برد الان فراری و کارش کلاهبرداری و ادرسی ازش ندارم کسی بتونه کمک کنه هزینه اشم چشم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برو دادگاه درخواست بده حسابهاشو مسدود کنند و تو شکایتت خسارت دیر کرد رو حتما لحاظ کن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

برو شکایت کن خب چرا اینجا تاپیک میزنی

پلیس کاری نمیکنه خیلی

ادم خودش پیگیر بشه زودتر پیداش میکنه من قبلا اینکارو کردم توسط یکی از اشناها ادرس خونشو دادن رفتیم پولو زنده کردیم شک شد وقتی ما رو دید چند روز پیشم ی تاپیک کلاه برداری دیوار زهرا رفیعی دولت ابادی بود انگار  ی دختر دانشجو لباس خریده بود بچه های اینجا همه چی طرفو دراوردن خصوصا اگر بتونه استارتر که اون تاپیکو پیدا کنه میتونه به اون خانم که گفت میتونه کمک کنه پیام بده

بله حکم جلبشم دارم مشخصات کل خونوادشم دارم ولی متاسفانه قانون همکاری نمیکنه میگه خودت پیداش کن

تازه وقتی پیداش کنی قانون میگه اول ابلاغ میدیم 

اشنای ما خودش پیداش کرد و قانون مامور نداد ببره دستگیرش کنن گفته بودن اول ابلاغ بدیم البته برای پونزده بیست سال قبله ولی گفت فرداش که با مامور رفتم دیگه دوباره جمع کرده رفته بود

پلیس کاری نمیکنه خیلیادم خودش پیگیر بشه زودتر پیداش میکنه من قبلا اینکارو کردم توسط یکی از اشناها اد ...

منم دیگه راهی نداشتم گفتم اینجا بزنم یا هر سایتی که بتونه کمکم کنه

من حکم سراسریش دارم

ی کم پیگیر باشید اون تاپیکو تو نی نی سایت پیدا کنید داستان برای دو یا سه روز قبل بود طرفای پنج و شش عصر که تاپیک زده بودن شایدم الان خودم پیداش کنم عکس بگیرم شما برید صفحاتو ورق بزنید تا اون خانم هایی ک گفتن میتونن ی ادرسی بدن که برید دم خونش

چه اطلاعاتی ازش داری؟ 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

فکر کنم من از خودتون پیگیر ترما😅

اینجوری به نتیجه نمیرسید سعی کنید ی تایمی دو ساعت حداقل انلاین بمونید تو سایت الان مثلا یکی قبل من پیام گذاشته چه ازلاعاتی داری ازش شاید بتونن کمک کنن اما یهو دیگه همزمان انلاین نمیشید 

این عکس از اون تاپیکی هست که گفتم سی صفحه پست داره بخونیدش پیدا می کنید اون نفراتیو که میتونستن ادرس و اینا رو گیر بیارن 

ی خانم بود مامان نمیدونم چی اسم اکانتش بود