2821
2789

آب میخک و رزماری

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا خوب میکنه؟

اره من موهام ب شدت بلنده یه تار ام ریزش نداره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

چه شامپیویی استفاده می کنید؟ چیکار میکنید؟

کامان و رزماری 

آب میخک و رزماری میزنم

چیکار میکنی مگه به منم بگو🤦🏻‍♀️💔

استرس ندارم تغذیه ام خوبه رزماری و میخک ام میزنم بهشون

همین الان اومدم تو سایت بگم بینهایت موهام داره میریزه دور بریامم میریزه همشون شوهرم کلی موهاش میریزه خواهرمم خالم همشون ریزش دارن ولی من از همه بیشتر الان ۱ ماهه ریزش شدید دارم چون قرص ضد بارداری میخورم خوندم تو نت نوشته بود عوارضش میتونع ریزش مو باشه الان نزدیک۱۲روز نمخورم ولی هنوز ریزشم قطع نشده نمیدونم هورمانم بهم ریخته چیشده هرشب گریه مکنم برای موهام موها با کلی سختی بلند کردم انقدر مراقب میکردم ۳ تا تار هر بار قبل حموم میرخت الان ۱۰ تا مو میگیرم ۷ تاش میریزه یعنی حجم موهام همیجوری داره کم میشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
همین الان اومدم تو سایت بگم بینهایت موهام داره میریزه دور بریامم میریزه همشون شوهرم کلی موهاش میریزه ...

شاید خیلی استرس داری دکتر برو اگه ریزشش خیلیه

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

استرس ندارم تغذیه ام خوبه رزماری و میخک ام میزنم بهشون

قبلش موهات میرخت ؟

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
چه موقع هایی میزنیفقط با رزماری و میخک؟!!!

قبل حموم

آره البته موهای خودمم زیاد ریزش نداش

قبلش موهات میرخت ؟

نه خیلی