2777
2789
من فعلا ورودشو دیدم میلاد حرص میخورد میگفت خدا ماهرخو انتخاب نکنه😂😂خیلی خوبه ماهرخ و میلاد خداکنه ...

ولی یچیز جالب 

ادما کنار ادم درستشون،حالشون خوبه 

هم میلاد و هم ماهرخ، کنار کاپلای قبلی حالشون خوب نبود 

ولی هم ماهرخ الان ناز میکنه و رفتارش ملایم

هم میلاد بهش توجه میکنه

وای من سیاوش خیلی دوست دارم😂🤣

علی هم مطلقا ی سم چرت گو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ولی یچیز جالب ادما کنار ادم درستشون،حالشون خوبه هم میلاد و هم ماهرخ، کنار کاپلای قبلی حالشون خوب نبو ...

ترانه چه پیش علی سکوت شده😂😂

اره ماهرخ پیش علی عصبی میشد 

میلادم با زهرا کلا نگاشم نمیکرد 

ولی الا طرز صحبت کردن ماهرخ آروم شده طرز راه رفتنش میلاد بیشتر حرف میزنه کنارشه دائما 

امیرحسین آخراشه میره با زهرا انگار میرن دیت؟

شاهینم هی به طناز داره میگه با اون ورودی جدید بره تو رابطه طناز با اون مرده 

فکر کنم شاهینم با اون دوست ماهرخ میره تو رابطه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم می بینم 

اتفاقا ۴۰ سالمه 

فرهنگی هم هستم 

برای سرگرمی خیلی خوبه 

و اینکه خیلی چیزا تو روابط مشخص میشه 

مخصوصا اینکه مردا به شدت خاله زنک تر از خانم ها هستن 

و همون حرف هایی که ما تو جمع زنونه می‌زنیم و آقایون تو جمع خودشون بیشتر هم در مورد همون مسائل صحبت می کنند. 

کلا برنامه رو نگاه می کنید آدم می‌فهمه خانم ها بهتر از آقایون هستن 

اگه نگار رو میگین بد اونور علی و امیر حسین هم افتضاح هستند 

من خودم می بینم اتفاقا ۴۰ سالمه فرهنگی هم هستم برای سرگرمی خیلی خوبه و اینکه خیلی چیزا تو روابط مشخص ...

کلا همه آقایونشون حرف میبرن میارن جز میلاد و فرشاد

دخترا خخیلی بهترن 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته