2777
2789
این برا وقتیه که عدله کافی برای طلاق وجود داشته باشه و دادگاه به نفع خانوم رای بدهوگرنه حق طلاق با م ...

ن اونجورم نیس اومدیو شوهرباصدنفرخابید خسیس بوددادگاهم نیومد پس زن طلاق کگیره؟من خیلیارودیدم غیابی گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این برا وقتیه که عدله کافی برای طلاق وجود داشته باشه و دادگاه به نفع خانوم رای بدهوگرنه حق طلاق با م ...

نمیدونم . من چن سال پیش اینجوری جداشدم . البته اینکه زمان می‌بره درسته 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چند وقت نیاد میشه غیابی طلاق گرفت

آره ولی زمان بر هست . چن سال پیشا تو روزنامه و آدرس‌های قبلی و اینا دنبال بودن ک خیلی طول کشید بعد ک نیومد غیابی طلاق گرفتم 

آره ولی زمان بر هست . چن سال پیشا تو روزنامه و آدرس‌های قبلی و اینا دنبال بودن ک خیلی طول کشید بعد ک ...

هففف خسته کنندس واقعا وقتی یکی نمیخاد مگه زندگی زورکیه!

واقعا ؟ چه قد طول کشید ؟

اوایل دادگاه میومد و درگیری و دعوا زیاد داشتیم . چون پنهون کرده بود ک زن داره و شناسنامه المثنی سفید داشت کلی رفتیم و اومدیم . ولی یکسال نیومد حکم طلاق غیابی رو دادن فکنم . بازم دقیقش یادم نیست چون خیلی سال پیش بود 

مردنیادادگاه ک نشددلیل میری میگی پارانوییدداره خسیسه مثال فلان من دیدم خیلیاغیابی گرفتن دیگ حتماباید ...

مال من الکلیه خسیسه‌،‌ شکاکه ، تو رابطه سلیقش‌ قابل تحمل نیس