2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم . چرا اخه ؟ مگه چی شد

من شش ماهه اقدامم باور کن دیگه من و شوهرم اعصابمون ریخته بهم مخصوصا من چون من تنبلی تخمدان دارم الانم با شوهرم قهرم جریمشم اینه که بهش نگفتم و فعلا نمیگم

جدی تنبلی داری توروخدا راهنمایی کن منم همونکارو کنم خسته شدم ازبس دارو خوردمو سونو و امپول.  گ ...

عزیزم فکرکنم ک گلوکوفاژ میشه قرص خارجیه متفورمین من فقط گلوکوفاژ خوردم و هیچی دیگه 

جدی تنبلی داری توروخدا راهنمایی کن منم همونکارو کنم خسته شدم ازبس دارو خوردمو سونو و امپول.  گ ...

منم با تنبلی شدید تخمدان باردارش م عزیزم.پیاده روی حتما روزی یکساعت داشته باش.پودراینوفولیک بگیر روزی دوتا بخور.سعی کن وزن کم کنی حتی اگه لاغری.برنامه غذاییتو اصلاح کن و خودتو وهمسرتو ببند ب گرمیجات.از همه مهمتر بهش فکر نکن توکل کن به خدا دائم ب. خودت تلقین کن ب زودی مادر میشی.مطمعن باش جواب میگیری

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی
منم با تنبلی شدید تخمدان باردارش م عزیزم.پیاده روی حتما روزی یکساعت داشته باش.پودراینوفولیک بگیر روز ...

خوش بحاااالت مبارکه خدانگه داره برات . اولاد صالحی برات بشه .بمنم دعا کن چشم‌چشم . 

عزیزم فکرکنم ک گلوکوفاژ میشه قرص خارجیه متفورمین من فقط گلوکوفاژ خوردم و هیچی دیگه 

۶  ۷ ماه متفورمین خوردم جواب نگرفتم ول کردم . الان دکترجدیدی رفتم لتروزول داد خوردم‌امشب ۱۵ پریودیم امپول زدم نمیدونم چی میشه توکل به خدا . بنظرتون اگه این ماه جواب نگرفتم شروع کنم گلوکفاژ بخورم؟ شما چه کارایی کردید 

منم با تنبلی شدید تخمدان باردارش م عزیزم.پیاده روی حتما روزی یکساعت داشته باش.پودراینوفولیک بگیر روز ...

عزیزم پیادا روی من اصلا ندارم همیشه خونه ام‌ . میخوام باحرف شما شروع کنم ازفردا. میشه بیشتر راجعبش بگی . باسرعت راه برم؟

یکساعت بکوب یا مثلا نیم ساعت صب نیم ساعت عصر؟

خوش بحاااالت مبارکه خدانگه داره برات . اولاد صالحی برات بشه .بمنم دعا کن چشم‌چشم . 

چشم عزیزم من خودم سه سال انتظارشو کشیدم دعای روز و شبم اینه ک همه منتظرا دامنشون سبزبشه.

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی