2777
2789
عنوان

همسایه پررو

163 بازدید | 14 پست

یک ماهه اومدن شب و روز نداریم از دستشون ساعت دو شب شیش صب سر و صدا تو راه پله تق تق تو خونه کل راه‌پله و پارکینگ وسیله ای با آسانسور اسباب کشی کردن انگار ساختمون خالیه تو راهرو شب نشینی میکنن حالا من الان آهنگ گذاشتم اومده جلو در میگه کم کن دخترم امتحان داره.

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🖤۱۰/۱۸_۱۰/۱۹🖤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بگو تلافی سروصداهای خودتون و هروقت سروصدا میکنه فیلم بگیر ب مدیر گزارش بده

به مدیر گفتیم گفت والا منم عاصیم شیش صبح بهم پیام میدن😂😂

مرده شور هر چی همسایه بده ببرنخودم یکیشو دارم برو تاپیکمو بخون چندشن

من که دو سه ماه بیشتر نیستم اینجا شکر خدا وقتی اومدم خالی بود بالا الآنم سعی میکنم یه ویلایی پیدا کنم

من که دو سه ماه بیشتر نیستم اینجا شکر خدا وقتی اومدم خالی بود بالا الآنم سعی میکنم یه ویلایی پیدا کن ...

فقط ویلایی بگیر ارامش داری 

اپارتمانی فقط گیر یه مشت نفهم بی فرهنگ میوفتی

من میفهمم چی میگی 

خو باید جلوش وایسن وگرنه بدتر میکنه

خیلی تباهن بابا.پرو پرو پاشده اومده جلو در انگار نه انگار شیش صب داشت مبل جا به جا میکرد دیشبم تا ساعت دو همچنان جابجایی مبل 

فقط ویلایی بگیر ارامش داری اپارتمانی فقط گیر یه مشت نفهم بی فرهنگ میوفتیمن میفهمم چی میگی

من خودم همیشه تو خونه ویلایی بودم که حیاط خیلی بزرگی داشت صدای همسایه اصلا نمیومد الان اولین سال که آپارتمانم ایشالا یه ویلایی گیرم بیاد

به مدیر بگو اسایش ساختمونو بهم‌زدن میخوان سرو صدا کنن برن تو پارک بشینن فرهنگ اپارتمان نشینی ندارن ب ...

دو بار فقط به خودشون تذکر دادیم گفتن عه ببخشید ساعت نداشتیم که ببینیم ساعت‌چنده

دو بار فقط به خودشون تذکر دادیم گفتن عه ببخشید ساعت نداشتیم که ببینیم ساعت‌چنده

وا

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وا

میگه دخترم امتحان داره خب تو خودت رعایت نمیکنی دخترتون انقد خونت سر و صداست من کلافم چه برسه بچت بعد از من انتظار داره