2777
2789
عنوان

همسایه پررو

139 بازدید | 14 پست

یک ماهه اومدن شب و روز نداریم از دستشون ساعت دو شب شیش صب سر و صدا تو راه پله تق تق تو خونه کل راه‌پله و پارکینگ وسیله ای با آسانسور اسباب کشی کردن انگار ساختمون خالیه تو راهرو شب نشینی میکنن حالا من الان آهنگ گذاشتم اومده جلو در میگه کم کن دخترم امتحان داره.

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تلافی سروصداهای خودتون و هروقت سروصدا میکنه فیلم بگیر ب مدیر گزارش بده

به مدیر گفتیم گفت والا منم عاصیم شیش صبح بهم پیام میدن😂😂

مرده شور هر چی همسایه بده ببرنخودم یکیشو دارم برو تاپیکمو بخون چندشن

من که دو سه ماه بیشتر نیستم اینجا شکر خدا وقتی اومدم خالی بود بالا الآنم سعی میکنم یه ویلایی پیدا کنم

من که دو سه ماه بیشتر نیستم اینجا شکر خدا وقتی اومدم خالی بود بالا الآنم سعی میکنم یه ویلایی پیدا کن ...

فقط ویلایی بگیر ارامش داری 

اپارتمانی فقط گیر یه مشت نفهم بی فرهنگ میوفتی

من میفهمم چی میگی 

خو باید جلوش وایسن وگرنه بدتر میکنه

خیلی تباهن بابا.پرو پرو پاشده اومده جلو در انگار نه انگار شیش صب داشت مبل جا به جا میکرد دیشبم تا ساعت دو همچنان جابجایی مبل 

فقط ویلایی بگیر ارامش داری اپارتمانی فقط گیر یه مشت نفهم بی فرهنگ میوفتیمن میفهمم چی میگی

من خودم همیشه تو خونه ویلایی بودم که حیاط خیلی بزرگی داشت صدای همسایه اصلا نمیومد الان اولین سال که آپارتمانم ایشالا یه ویلایی گیرم بیاد

به مدیر بگو اسایش ساختمونو بهم‌زدن میخوان سرو صدا کنن برن تو پارک بشینن فرهنگ اپارتمان نشینی ندارن ب ...

دو بار فقط به خودشون تذکر دادیم گفتن عه ببخشید ساعت نداشتیم که ببینیم ساعت‌چنده

دو بار فقط به خودشون تذکر دادیم گفتن عه ببخشید ساعت نداشتیم که ببینیم ساعت‌چنده

وا

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وا

میگه دخترم امتحان داره خب تو خودت رعایت نمیکنی دخترتون انقد خونت سر و صداست من کلافم چه برسه بچت بعد از من انتظار داره