قالی_روفرشی_کرمون مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3937 عنوان کسی مولویپ روده داره 38 بازدید | 8 پست چجوریه چجور فهمیدین ایا داشتن مولیپ ب معنیه سرطانه یا ن هرچی میدونین بگین خیلی نکرانم دارم با گریه تایپ میکنم اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر 1404/02/30 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قالی_روفرشی_کرمون مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3937 منظورم پولیپ اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر
قالی_روفرشی_کرمون مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3937 نه ولی باید متخصص ببینه سونوگرافی انجام دادی؟ برا خودم نیست ولی تو مطب کولونوسکوپی انجام داده بعد گفته برو سونوگرافی فعلا امروز کولو نوسکپی داشته بعد کولونوسکپی تشخیص پزشک بر این بوده ازمایش خون داده بشه بعد بره سونو اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر
قالی_روفرشی_کرمون مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3937 کولونوسکوپی چطور؟ بله اول کولونوسکپی بعد ازمایش خون الانم میخواد بره سونگرافی اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر
قالی_روفرشی_کرمون مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3937 کولونوسکوپی چطور؟ توروخدا اگ میدونین دریغ. نکنین احتیاج دارم ب نظراتتون اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر
drghodarzy عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 1267 بله اول کولونوسکپی بعد ازمایش خون الانم میخواد بره سونگرافی خوب جای نگرانی نیست طبق اونا میگن باید جراحی بشه یا موارد دیگه بالا۵۰سال سن دارند؟ خدا
قالی_روفرشی_کرمون مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3937 خوب جای نگرانی نیست طبق اونا میگن باید جراحی بشه یا موارد دیگه بالا۵۰سال سن دارند؟ ن هنوز ۳۰ سال هم نشده .یعنی جراحیش خطرناکه؟ ممکنه ک سرطان یا چیز دیگ باشه؟ علتش چیه اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر