2777
2789
عنوان

با فردی ک باهاش تو رابطم

116 بازدید | 9 پست

چه رفتاری داشته باشم با توجه به این اخلاقیات  میخام ی مدت سرد شم 

تو دوران دوستی ایم ، بعد ی روز خیلی خوب برخورد می‌کنه ی روز اصلا بعد مثلا دارم باش تلفنی حرف میزنم میگه وای چ دافی بود چه ژله ای بود بعد میگم چی میگه هیچی شوخی میکنم جنبه داشته باش ، یا میگه ی روز بت توجه نکنم بهم می‌ریزی ، یا میگه اجتماعی باش مث دوست دختر رفیقم انقد باهم مچ و صمیمین ، کلا اعصابم خورده ، همین رفیقش ک گفتم دو ساله با دخترس حالا رفته خواستگاریش بعد ما پنج شیش ساله هنوز آقا شرایط مالی ندارن رفیقشم هیچی نداره ها ولی رفت 😕خوشم میاد منو راحت با دختره مقایسه میکرد ک مچ باش اما اگر من بخام مقایسه کنم ببین رفیقتو رفت براش تو نه بدش میاد ،

خواهر ما گیر کیا افتادیم 

داریم آب میشیم😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا

آبجی به حرف آسونه ولی نمیشه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
باتوجه به تاپیک اخرم منکه میخوام ول کنم

😭😭