2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی منو می بوسه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 6397 بازدید | 175 پست
شوخی بود دیگه؟؟

نههه بابا فقط طلاق😂🥲🔪🔪🔪🔪

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهر دارم بوس بوسی نیستآخرین بوس ل ب یادم نمیاد

من مث اسی ام ازبوس خوشم نمیاد ولی خب شوهر ندارم☹️☹️حداقل میداشتم هععع خودمم نمیفهمم چی میگم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

خدارا شکر 

مورد بعد :

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خب اگه میگف خیانت کرده جذابیت داشت؟

بعد میگن همه تاپیکا طلاقه و خیانت ذهنامونو مسموم میکنید😐

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کاملا درکت میکنم عزیزم خیلی ها ممکنه درکت نکنن بگن داری پز میدی

منم واقعا خستم مخصوصا همسر من که خیلی محکم میبوسه ریشاش میخوره به صورتم جوش میزنم. یعنی یه هفته که میره ماموریت پوستم صاف میشه ولی تا میاد میشه پر جووووش😭😭😭

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

عشقم خیانت میزد مورد پسند بود؟؟

نه اونم زندگی شخصی خودشه. که باید با کمک مشاور حل کنه.

اینجا کدوم تاپیک خیانتی راه حل درست دادن.

اکثرا هیجانی نظر میدن

اصولا غم و شادی زندگیتو نباید بیان کنی این نظر منه

کاملا درکت میکنم عزیزم خیلی ها ممکنه درکت نکنن بگن داری پز میدیمنم واقعا خستم مخصوصا همسر من که خیلی ...

خدایی ریش بده شوهر منم بلد نیست اروم بوس کنه فشار میده ریشاس سوراخ میشیم 

پسرم و تا بوس می‌کنه بچه گریه میکنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واقعا امثال شما دیگه شورشو درآوردناز دیدن بدبختی مردم فقط ذوق میکنین

نه من ازبدبختی مردم ذوق نمیکنم حتی خیلیم بدم میادمیان ازشوهرشون یاازفامیلاشون بدمیگن

والا هرکس ازدواج‌میکنه بعضی روزا ی سره بوس بغل یا فراترشو داره یا دعوا وناراحتی داره ولی دلیل نمیشه بیادهمه جا جاربزنه

حالا ی وقتایی ادم‌میادمیپرسه ک‌ببینه بایدچیکارکنه وراهنمایی بخاد

ولی اینکه بگی شوهرم ی سره بوسم‌میکنه بغلم‌میکنه ی سره نازم‌میکنه خیلی چندشه توجمع جاربزنی

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم