2777
2789
عنوان

یه موضوع خیلی بی تربیتی ولی جالب

263 بازدید | 8 پست

بچه ها واقعا معذرت مبخوام اینجا اینطور مینویسم

ولی عجیب نیست که وقتی تو خونه هستیم چندین بار احساس دفع بهمون دست میده، حتی انقدر این احساس زیاده که حس میکنی مجبوری فورا بری دستشویی

ولی وقتایی بیرونیم هرگز این احساس به این شدت سراغمون نمیاد!! 

دلیلش چیه واقعا 

چقدر خوبه که بدنمون اینجوریه😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتایی دست به آب میزنی برای ظرف شستن یا دست عادی بشوری این حس میاد،بعدم بیرون اینقدر حواست پرته یاد ...

اخه اصلا چیزی نیست که نیاز به یاد کردنش باشه. لامصب خپابیدی یهو چنان فشاری بهت میاد.اون لحطه میگم واه! اگه تو خیابون بودم که خیلی اذیت میشدم. بعد دیدم اصلا هیچوقت تا حالا بیرون این حس سراغم نیومده

اخه اصلا چیزی نیست که نیاز به یاد کردنش باشه. لامصب خپابیدی یهو چنان فشاری بهت میاد.اون لحطه میگم وا ...

منم درست مثل شما هستم میرم بیرون تا برگردم  دستشویم نمیکیره با اونکه خونه یه چای میخورم دوبار میرم ولی بیرون راه میرم آب میخورم انگار نه انگار 😂