2777
2789
عنوان

کاش شوهرم بد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 159 پست
ببین عزیزم من خودم دخترم و میدونم دخترا خیلی احساساتی ات من روزا خیلی کتاب میخونم من حس میکنم تو خود ...

میخوای اخرین باری که بهش محبت کردم بگم؟ 

همین دیشب اون با ماشین بود. من پیاده. با هم رسیدیم جلو پارکینگ. من بهش گفتم جون چه پسری. و اون هیچی نگفت.حتی به حرفمم ری اکشن نداد. بعدش اومدیم خونه من براش میوه اوردم. یه تشکر نکرپ. با اینکه میوه هارو تزیین کرده بودم.بعدش خواستیم بخوابیم گفت من گرممه میخوام برم تو هال بخوابم.به شوخی گفتم اول بگو دوست دارم تا بیام. و اون نگفت. ولی چندین بار گفت بیا و من نرفتم. و بعدش باهاش دعوا کزدم و گریه کردم و خوابیدم

انقد ازم تعریف نکرده که حس میکنم شاید واقعا زشتم.شاید غذام خوب نبوده که نگفت. چون تو خانوادم مدام این حرفا یهم زذه میشد

میخوای اخرین باری که بهش محبت کردم بگم؟ همین دیشب اون با ماشین بود. من پیاده. با هم رسیدیم جلو پارکی ...

الاهی که من قربونت برم ببین مشکل تو اینه که تو بهش توجه میکنی اصلا دیگه بهش توجه نکن مردا یه طورین وقتی بهشون توجه میکنی فکر میکنن مثلا چه شاخی باشن تو اصلا بهش توجه نکن فقط اگه باهات حرف زد بگو اهان فقط همین گفت میخوام برم بخابم بگو برو زود تر مطمعنم خیلی تعجب میکنه یه بار این کارو کن ببین رفتارشو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای اخرین باری که بهش محبت کردم بگم؟ همین دیشب اون با ماشین بود. من پیاده. با هم رسیدیم جلو پارکی ...

هی عزیزم واقعا متاسفم براش نا خانما گاهی بیشتر از حدشون بهشون توجه میکنم

ببخشید این سوال رو میپرسم ولی تو رابطه زناشویی خوبه؟ یعنی اهلش هست یا اونم سالی ماهی یک باره؟ سرده؟ 

الاهی که من قربونت برم ببین مشکل تو اینه که تو بهش توجه میکنی اصلا دیگه بهش توجه نکن مردا یه طورین و ...

شما خودت الان گفتی حتما خودت بهش محبت نمیکنی.اینم رفتم.حداقل من یکم فضای خونه رو گرم میکنم. اگه منم نگم که انقد سرد و بی روح و سکوت میشه که... این راهم امتحان کردم

شما خودت الان گفتی حتما خودت بهش محبت نمیکنی.اینم رفتم.حداقل من یکم فضای خونه رو گرم میکنم. اگه منم ...

ن میگم چرا فکر میکنی باید به شوهرت محبت کنی آیا تو با ادمای دیگم توجه میکنی یا فکر میکنی فقط عشق تو شوهرت ایا تو به دوستات به مادرت محبت میکنی بهشون میگی دوستتون دارم

نه خیلی گرمه از اون نظر مشکلی نیست

پس واقعا شخصیت عجیبی داره! 

فقط خواهرانه بهت میگم فعلا حالاحالاها بچه نیار چون بچه خودش فاصله رو تو یکی دو سال اول بین زن و شوهر ایجاد میکنه و اوضاعت از این بدتر میشه، باید زمان بگذره تا در نهایت یه تصمیم قطعی بگیری که بمونی و‌ بسوزی و بی تفاوت بشی کم کم بهش یا ازش جدا شی! هردو تصمیم خیلی سخته و عواقب خودشو داره، خیلی هنوز جوونی، برات آرزوی تغییر مثبت در روند زندگیت رو دارم 

ن میگم چرا فکر میکنی باید به شوهرت محبت کنی آیا تو با ادمای دیگم توجه میکنی یا فکر میکنی فقط عشق تو ...

ببخشید ولی برام عجیبه شما داری از اول تاپیک جوری حرف میزنی که انگار مشکل از استارتره😑اینکه یه زن از شوهرش محبت بخواد چیز عجیبیه؟گدایی محبته؟اگر غیر از نیاز جنسی،نیاز به محبت جنس مخالف و چند تا عوامل دیگه باشه واقعا زندگی مشترک معنایی هم داره؟بقیه ی نیازها مثل خوراک و پوشاک و تعامل اجتماعی که خونه ی پدر هم تامین میشه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

استارتر ویژگی های اخلاقی دو دسته ان ذاتی و اکتسابی

شوهر شما مهارتهای زندگی زناشویی مثل محبت کردن نه توی ذاتش بوده نه محیط خانواده اش جوری بوده که بتونه یاد بگیره 

با قهر و گریه ی شما هم چیزی درست نمیشه 

بشین خیلی جدی باهاش حرف بزن بگو اگه میخوای بمونم باید بیای مشاوره و حتما مجبورش کن پیش یه مشاور خانواده ی حاذق بره 

در کنارش سعی کن دائم فیلم و کلیپهای عاشقونه براش بفرستی یا با هم ببینید 

درونگرا با اداب زندگی مشترک فرق دارهادم درونگرا اتفاقا چون فقط با چن نفر حال میکنه تمامشو واسه اون چ ...

من حق  رو   به اون   ندادم  عزیز

دیدم  سن ات   کمه

گفتم    بدونی   که زیاد  راه  تغییر نیست

خودت رو وفق بدی    نه  ازار

ببخشید ولی برام عجیبه شما داری از اول تاپیک جوری حرف میزنی که انگار مشکل از استارتره😑اینکه یه زن از ...

درسته حرفای کع میزنم درک زیادی میخواد منم تا چند سال پیش این طوری فکر کردم اما یه کتاب خوندم و اون جا نوشته بود چه مرد و چه زن اول باید خودشونو انقدر محبت کنن که از روی نیاز محبت نباشه ازدواج عشق چیزی که شما میگین نیس ما نباید دیگران رو تغییر بدیم بعد نباید زوم کنیم رو یه نفر متفاوت باید انسان ها رو دوست داشته باشیم اون موقع عشق رو جذب میکنیم عشق ینی عاشقش باشی حتی اگه عاشقت نیس میتونی کسی رو دعا کنی که هیچ علاقه ای بهت نداره؟ میتونی شکل خدا باشی ؟ مگه ما از جنس خدا نیستیم خداوند هر گز محتاج نیس . درمورد عشقم تا وقتی رها نباشی هرگز عشق رو جذب نمیکنی 

درسته حرفای کع میزنم درک زیادی میخواد منم تا چند سال پیش این طوری فکر کردم اما یه کتاب خوندم و اون ج ...

نمیدونم شما چقدر به گفته های اون کتاب عمل میکنی چون اون چیزی که اهمیت داره حرف نیست عمله ولی اونهایی که توی ذهن شماست درجاتی از عرفانه که همه نمیتونن بهش برسن 

بعدم ما از وجود خدا هستیم ولی خدا که نیستیم پس معیار درستی برای قیاس نیست

خدا از همه چیز بی نیازه ولی ما افریده های نیازمند هستیم هوا ،آب،غذا،خانواده،محبت و خیلی نیازهای دیگه که هر کدوم کم باشه قطعا مشکلاتی به همراه داره

نمیدونم شما چقدر به گفته های اون کتاب عمل میکنی چون اون چیزی که اهمیت داره حرف نیست عمله ولی اونهایی ...

ما خدانیستیم ولی جزعی از خدا هستیم که داریم نقش خدا رو زندگی می‌کنیم. ما نیاز داریم درسته من گفتم قانون عشق ینی اول خودت بی‌نیاز از عشق شو بعد دنبال عشق بگرد قبول داری که دنیا رو قانون و حسابه و منظمه پس عشق الکی سمت هر کسی نمیاد 

2790
2778
2791
2779
2792