2777
2789
عنوان

پدری که مدیون بچه هاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست
من کار به بقیه خواهرام ندارم با پدرم اتمام حجت کردم اگه اموالت رو پس نگیری سر خاکت هم نمیام

بقیه خواهرا چی میگن ؟ بابات چی گفت اینو گفتی ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بابات خودشو زده به خوابپس این همه دعوا سر ارث و میراث چیهبگو نترس باو قانون همینطوریشم به پسر بیشتر ...

به خواب هم نزده

داره دختراش رو میپیچونه

قشنگ می دونه چی کار کرده

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂🤣😂چقدر خنده داره حرفشداداشتون حقتون رو میده؟😳مرد حسابی خودت که پدری همسری و صاحب اموالی ندادی ب ...

همینو بگو 🤬

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

از پدرت نامرد تر داداشته واقعا محبت های اضافه تون رو قطع کنید می‌فهمه از پسرش آبی گرم نمیشه و کی وا ...

خداشاهده کرونا گرفته بود داداشم سر ماشینش نکرد گفت بچه کوچیک دارم ماشینم آلوده میشه 

ما دخترها خودمونو میکشتیم آخرش خوبش کردیم 

الان تمام اموال رو داده به اون که به داماد چیزی نرسه انگار ما دخترا آدم نیستیم 

همیشه جلو شوهرم خجالت کشیدم به خاطر رفتارهای پدرم اینم از یادگاری آخر عمرش که برامون گذاشته

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

به خواب هم نزدهداره دختراش رو میپیچونهقشنگ می دونه چی کار کرده

عین اون فیلم برادران لیلا

چقدر باباش نفهم بود از حق بچه هاش میگذشت میخواست 40 تا سکه بده به فامیل که اصلا محلش نمیدادن

من به استارتر حق میدم

همیشه میگن به پدر مادر احترام بذارید احترام شون واجبه 

ولی بعضی پدر مادرا واقعا ارزش احترام گذاشتن ندارن لیاقت شو ندارن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
بابات خودشو زده به خوابپس این همه دعوا سر ارث و میراث چیهبگو نترس باو قانون همینطوریشم به پسر بیشتر ...

برادرم از عوضی گریش قبول کرده 

پدرم هم از اون بدتر از این میسوزم که چقد ما دخترای قانع و مظلومی بودیم 

من حتی نمیذاشتم بابام برای عیدی بیاره میگفتن دلم نمیاد از تو به من روا نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

بقیه خواهرا چی میگن ؟ بابات چی گفت اینو گفتی ؟

بابام دیشب جلو شوهرم زنگ زد بهم گفت بار آخرت باشه دخالت میکنی به تو ربطی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برادرم از عوضی گریش قبول کرده پدرم هم از اون بدتر از این میسوزم که چقد ما دخترای قانع و مظلومی بودیم ...

پس تقصیر خودتم هست 

از اول هیچی ازش نخواستین 

برادرت واقعا فرصت طلبه وجدان داشت میگفت چنین کاری نکن 

باور کن با این حساب فردام درست حسابی حق تونو نمیده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
به خواب هم نزدهداره دختراش رو میپیچونهقشنگ می دونه چی کار کرده

آفرین من اولش فکر کردم داداشم بابام رو گول زده 

بعد که زنگ زد بهم بد وبیراه گفت فهمیدم اصلا هم گول نخورده کاملا آگاهانه میدونسته چکار کرده

حالا اگه عروسمون رو ببینی خداشاهده نمیزاره بابام سوار ماشینشون بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کار به بقیه خواهرام ندارم با پدرم اتمام حجت کردم اگه اموالت رو پس نگیری سر خاکت هم نمیام

حالا اینجوری نگو عمر  دست خداست و مرگ به ترتیب سن نیست!! شاید خدای نکرده شما زودتر از اون مردی ولی بگو تا زنده هستیم من هیچ کاری برات انجام نمیدم، منو دیگه کنار خودت نداری! خواهرات رو هم با خودت  هماهنگ کن یک صدا باشین و حقتون رو تا زنده هست و زنده هستین بگیرین

خدایی عنوان رو خوندم خواستم سخنرانی کنم از شیرین کاری بابات که خوندم دیدم حق داری ناراحت باشی

حآلا این ی گوششه 

داداشم کارمند بانکه خونش مثل کاخه 

بعد خواهرام مستاجر با بدبختی روزگار میگذرونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداشاهده کرونا گرفته بود داداشم سر ماشینش نکرد گفت بچه کوچیک دارم ماشینم آلوده میشه ما دخترها خودمون ...

فرق گذاشتن بین بچه ها واقعا یک رفتار کثافته 

پدر بزرگ من فوق العاده پولدار بود جوری که روی کفش چرم یه رویه میپوشید اون زمان پولدارا از این ادا ها داشتن به همه عالم و آدم پول می‌داد و واسه خودش احترام می‌خرید جز خانواده ش ، سر مادربزرگم هوو آورد و یه خونه جدا گرفت و این خانواده رو رسما رها کرد بابام اینا توی قحطی و گرسنگی و کار کردن از سن کم بزرگ شدن در حالیکه عموها و عمه های ناتنیم اون زمان لباس مارک می‌پوشیدن 

پدر بزرگم عاقبتش شد عاقبت یزید یکی از همین عمو ها توی اتوبان پیرمرد رو از ماشین پیاده کرد ولش کرد رفت 

جوری اموالش رو قبل فوتش بالا کشیدن و توی تنهایی توی حالت نشسته مرد که گفتن نداره

جسدش بو گرفته بود همسایه ها فهمیدن و واسه اینکه بذارنش توی قبر از کمر شکستنش 

باورت میشه حتی یک بار هم به دهنم نمیاد که بگم خدا بیامرزدش؟ 

بره به درک این مدل آدم که بین بچه هاش فرق میذاره اینا جواب پس میدن بخاطر فرق گذاشتن بین بچه هاشون امیدوارم بابات به عقل بیاد آتیش جهنم واسه خودش نخره