2777
2789

نمیدونم اضطراب اجتماعیه یا چیه تو شهر غریب اصلا دوست ندارم یه دیقه هم مردم رو ببینم فکر میکنم همه دارن قضاوتم میکنن

نون و تخم مرغ تموم شده دیگه مجبورم برم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

مثل منی

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم متنفرم برای همین همیشه اسنپ سوپر مارکت میدم بیاره اینجور چیزا رو

خیلی گرون در میاد یه نون با اسنپ مارکت

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بیرون رفتن خوبه ازتباط با مردمم خوبه دلت باز میشه استرست کم میشه

همه ش ازم سوال میپرسن پیرزنها وقتی میشینم تو پارک که چرا تنها زندگی میکنی و فلان همه ش میترسم😔

به این فکر کن که اون بیرون واقعا هیچکس تو براش اهمیتی نداری هرکی درگیری های خودشو داره

اخه وقتی ازم سوال میپرسن شاخ در میارن تعجب میکنن خیلی زیاد که این چرا اینجوری زندگی میکنه تنها

بیرون رفتن خوبه ازتباط با مردمم خوبه دلت باز میشه استرست کم میشه

اره خودمم دوست دارم برم پوسیدم از دلتنگی تو خونه ولی وقتی سوال میپرسن مضطرب میشم

من از بیرون متنفرم چون هرخیابونی رد میشی کلی زن ابله رو میبینم که دنیای زودگذر رو فدای یک لحظه این دنیا کردن سرشون لخته یا اگرم مثلاروسری دارن کل حجم موها بیرونه از پشت یکسری ها مچ پاشون بنمایش دادن یکسری بلوزشلواری هایی که باسن و جلوشون به دید مردها گذاشتن یکسری لباس بلندپوشیدن ساق پا لخته اینها همش آتش جهنم و بدبختی گناهه که که به سرما نازل میشه و اون دنیا جواب کل ملتم باید بدن چون بخاطر ترویج گناه و فساد بدبختی نازل میشه گرانی خشکسالی تورم و حاکم نادان که همین رئیس جمهور ابله که کلا مملکت رو فلج کرده از گرانی و بی برقی و هرچیزی 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید