ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من از بیرون متنفرم چون هرخیابونی رد میشی کلی زن ابله رو میبینم که دنیای زودگذر رو فدای یک لحظه این دنیا کردن سرشون لخته یا اگرم مثلاروسری دارن کل حجم موها بیرونه از پشت یکسری ها مچ پاشون بنمایش دادن یکسری بلوزشلواری هایی که باسن و جلوشون به دید مردها گذاشتن یکسری لباس بلندپوشیدن ساق پا لخته اینها همش آتش جهنم و بدبختی گناهه که که به سرما نازل میشه و اون دنیا جواب کل ملتم باید بدن چون بخاطر ترویج گناه و فساد بدبختی نازل میشه گرانی خشکسالی تورم و حاکم نادان که همین رئیس جمهور ابله که کلا مملکت رو فلج کرده از گرانی و بی برقی و هرچیزی
روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید