2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید زن بگیره 

بره با هر میخاد هر چند روز باشه و کسی هم ناراحت نمیشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خدایی تاپیک کم میارین الکی گیر ندین به مردا

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

با مردهای تنوع‌طلب اول باید ریشه‌یابی کرد که این رفتار از کجاست: کمبود هیجان؟ خودشیفتگی؟ بی‌مسئولیتی؟ یا یک اختلال رفتاری عمیق‌تر؟

اگه این فرد شریک زندگی شماس و هنوز توی رابطه‌اید، مهمه که اول باهاش گفت‌وگوی بدون قضاوت و با صداقت داشته باشید. باید بفهمه که این نوع رفتارها اعتماد و امنیت رابطه رو از بین می‌بره. گاهی مشاوره زوج‌درمانی می‌تونه کمک‌کننده باشه، ولی در صورتی که خودش هم واقعا بخواد تغییر کنه.

اگه نه. کسی که نمی‌تونه متعهد باشه و همش دنبال تنوعه، باید بدونید که شما قرار نیس قربانی ناپختگی‌های کسی بشید. گاهی بهترین درمان، فاصله‌ گرفتنه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

با مردهای تنوع‌طلب اول باید ریشه‌یابی کرد که این رفتار از کجاست: کمبود هیجان؟ خودشیفتگی؟ بی‌مسئولیتی ...

بعضی اوقات نمیشه فاصله گرفت چون این وسط یه بچه وجودداره