2777
2789
عنوان

من دیگ فک نکنم ازدواج کنم 😐😐😐

426 بازدید | 35 پست

الان ک همه دنبالدخترای ۱۸ ، ۱۹ ساله ن 

و دهه هشتادیا دارن ازدواج میکنن

من دیگ فک نکنم ازدواج کنم

۳۵ سالمه 

قبلا جدا شدم ..

اخرین کسی ک اومد خواستگاری فک کنم بخاطر سن دیگ زنگ نزدن

۳۶ ساله ش بود و ی پسرم داشت !!!

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

عزیزم انشالله ازدواج میکنی

تو این دورانی که مجرد بودی چیکارا کردی؟درس کار

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دهه هشتادی ۲۰ سالمه

منم فکر نکنم ازدواج کنم

مردی نیس پسری نیس که خوب باشه

هر کدوم ی گندی دارن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ایشالا میاد یکی شبیه خودت ک درکت کنه و درکش کنی

الان همونا ک جدا شدن هم دنبال دختر کم سن هستن فک میکنم !!!😐😐😐

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

به ازدواج به عنوان یک فرصت خوب نگاه کن نه هدف ضروری

اگه فرصت خوبش در زمان مناسب با فرد مناسب پیدا شد که فبها اگه نه هیچ ایرادی نداره کیف خودت رو ببر از زندگی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
به ازدواج به عنوان یک فرصت خوب نگاه کن نه هدف ضروریاگه فرصت خوبش در زمان مناسب با فرد مناسب پیدا شد ...

اسکرین شات گرفتم یادم بمونه مهربون ❤️❤️❤️

منم دهه هشتادی ۲۰ سالمهمنم فکر نکنم ازدواج کنممردی نیس پسری نیس که خوب باشههر کدوم ی گندی دارن

اینا که شوهر کردن چه گلی گرفتن سرشون مگه نمی‌بینی همه مشکل دارن اگه خواستی ازدواج کنی با پسری ازدواج کن ی بابا داشته باشه تک فرزند باشه اگه وجود داشت البته تا کمتر اذیت بشی 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

الان همونا ک جدا شدن هم دنبال دختر کم سن هستن فک میکنم !!!😐😐😐

اره همیمطوره فقط زود شوهر میدن از مسئولیت خودشون شونه خالی کنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پس چرا همه دهه هشتادیای پیش ما هنوز بچن دارن درس میخوننبعد همه میگن دارن ازدواج میکنن😂😂

یوتیوب و همین نینی سایت رو ببین 

بخدا برادرزاده من ۱۴ سالشه س تا همکلاسیش یا ازدواج کردن یا دارن عقد میکنن