2777
2789
عنوان

خانما نکنه چیز بدی باشه

173 بازدید | 13 پست

تاپیک قبلیم توضیح دادم که قرص اورژانسی خوردم و هفت هشت روز بعد مصرف قرص خونریزی قهوه ای و لکه بینی تا ۵ روز داشتم،الان دوباره همون ماه موعد خودم دیروز لکه بینی داشتم الانم تقریبا خونریزی قهوه ای شده دوباره ولی حجمش از پریودای قبلیم کمتره،دلیلش چیه؟چرا تو یکماه دوبار پریود شدم؟

پشت من خدا بوده همیشه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اورژانسی خیلی مضخرفه تا چندین ماه همینه نه معلومه کی پریود میشی نه چیزی یه وقت دوبار پریود میشی یه بار کلی عقب میندازی خیلی مضخرفه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
قرص اورژانسی خیلی مضخرفه تا چندین ماه همینه نه معلومه کی پریود میشی نه چیزی یه وقت دوبار پریود میشی ...

وای نه خداکنه ماه دیگه درست شه، چقدر آشغاله این قرص

وای نه خداکنه ماه دیگه درست شه، چقدر آشغاله این قرص

من یه بار خوردم تو عمرم الان 8 ساله ازدواج کردم همون یه بار تا 6 ماه همه بدنم ریخت بهم هی میرفتم دکتر میگفت قرص اورژانسی خوردیمیگفتم اره میگفت همونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مشگل زنان داری تخمدان یا فیبروم سونو رفتی مجردی

عقدم حالا رابطمونم بدون دخوله ترسیدم با واژن برخورد داشته فرداش قرص خوردم که همه بهم گفتن نیاز نبوده اصلا،سونو رفتم اتفاقا ماه پیش هیچ مشکلی نداشتم،این ماه که این قرصو خوردم اینجوری شدم

من یه بار خوردم تو عمرم الان 8 ساله ازدواج کردم همون یه بار تا 6 ماه همه بدنم ریخت بهم هی میرفتم دکت ...

من انقدر وسواس و فوبیای حاملگی دارم حالا رابطمونم بدون دخوله چون عقدم ولی شک کردم نکنه مایع با واژن برخورد داشته فرداش قرص خوردم که همه بهم گفتن اصلا نیاز نبوده

خوب خدارو شکر قربونت اون قرص باعث شد هورمونات بهم

اگه میدونستم انقدر بده اصلا نمیخوردم، تازه شنبه میخواستم برم آزمایش خون بارداری بدم😑کاش من انقدر توهم حاملگی نمیزدم بخدا نابود کردم خودمو

اگه میدونستم انقدر بده اصلا نمیخوردم، تازه شنبه میخواستم برم آزمایش خون بارداری بدم😑کاش من انقدر تو ...

حق داری بترسی هر کسی هم جای تو بود همین حال رو داشت وقتی رابطه داخل نداری نگران نباش